AK Parti Adapazarı İlçe Teşkilatı’nın 46. İlçe Danışma Meclisi toplantısına AK Parti Ekonomiden Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Sakarya Milletvekili Şaban Dişli, Milletvekili Ali İhsan Yavuz, İl Başkanı Fevzi Kılıç, Adapazarı Belediye Başkan Vekili Erol Aydın, İlçe Yönetim Kurulu üyeleri, Belediye meclis üyeleri, mahalle koordinatörleri ve vatandaşlar katıldı.

46. İlçe Danışma Meclisi, İlçe Başkanı Mustafa Ak’ın konuşmalarıyla başladı. İlçe Başkanı Mustafa Ak konuşmasında, “Güçlü bir Türkiye ve geleceğimiz için 2023 hedeflerimiz için çalışıyoruz. Sandık yönetimi ve sandık kurulu üyelerimizi oluşturduk. Adapazarı ilçesi olarak seçimlere her zaman hazırız” dedi.
4 Şubat’ta Sakarya il başkanlığının düzenlediği  il danışma meclisine katılımcıları devam eden İlçe Başkanı Mustafa Ak, “Biz Sakarya'nın en büyük ilçesiyiz ve bu danışmada omuzlarımızdaki yük büyük. İlçe teşkilatı olarak gerekeni yapacağız” diye konuştu.


İlçe Teşkilatının sunumunda yer alan “Geleceğimiz için, güçlü bir Türkiye için, ben varım sen de var mısın?” sloganının yer aldığı yönetim kurulundan oluşan video sunumu davetliler tarafından büyük beğeni topladı.
 
İlçe Başkanı Mustafa Ak’ın konuşmalarından sonra İlçe Kadın Kolları Başkanı Fatma Varol ve İlçe Gençlik Kolları Başkanı Sinan Likos konuşma yaparak aylık olağan faaliyet sunumlarını gerçekleştirdi. 

AK Parti Sakarya İl Başkanı Fevzi Kılıç da partililere hitap etti. Kılıç, “Adapazarı ilçe teşkilatının çalışmalarını yakından takıp ediyoruz ve beğeniyoruz. Referandumda da gereğini yapacağınıza inanıyorum” dedi.



Başkan Kılıç, “Sakarya olarak bizler seçimlere her zaman hazır teşkilatlara sahibiz. Referandum sürecinde de teşkilatlarımız elinden geleni yapacak ve Sakarya yüksek bir oy oranı ile evet diyerek referanduma destek verecektir. Referandum sürecine 4 Şubat’ta Atatürk kapalı spor salonunda gerçekleştireceğimiz il danışma toplantısı ile start vereceğiz. İl danışmamıza genel başkan yardımcısı Teşkilatlanma Başkanı Mustafa Ataş da katılacak. Danışma toplantımızda Genel Başkanımız Başbakanımız Binali Yıldırım  telekonferans sistemi ile bağlanacak ve salondaki vatandaşlarımıza, partililerimize hitap edecek. Sizleri ve tüm vatandaşlarımızı danışma meclisimize davet ediyorum” şeklinde konuştu.



Daha sonra ise Milletvekili Ali İhsan Yavuz bir konuşma yaptı. “Bizler Türk milleti olarak birlik beraberlik içinde olduğumuzu tüm dünyaya duyurduk. Ne yaparlarsa yapsınlar birliğimizi, bütünlüğümüzü, huzurumuzu bozmayı başaramayacaklar” diyen Yavuz konuşmasını, “Yeni Anayasa referandumuyla ülkemizdeki istikrarın önü açılmış olacak. Milletimiz her zaman olduğu gibi Anayasa konusunda da son sözü söyleyecek ve evet diyecektir” şeklinde sürdürdü.



Yavuz’un konuşmasından sonra AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Milletvekili Şaban Dişli ise yaptığı konuşmada, referandum süreciyle ilgili bilgi verdi. Adapazarı ilçesinin seçimlere her zaman hazır olduğunu belirten Dişli, “Türkiye ekonomik olarak kalkınmasına 2002 yılından itibaren başladı. Ülkemizin son bir yıl içinde geçirdiği olaylar başka bir ülkede gerçekleşseydi o ülke şu an iflas etmiş bir vaziyette olurdu.  Elhamdülillah bizim ekonomimiz sağlam. Referanduma odaklanalım. Milletimizin iradesiyle bu süreçten de zaferle çıkacağız. Bugün ekonomik olarak ülkemize saldıranlar yarın da başka bir şekilde saldırıya geçecektir” dedi.

İlçe Danışma Meclisinde kapanış konuşmasında İlçe Başkanı Mustafa Ak, danışma meclisine katılan partililere ve vatandaşlara teşekkür etti.