AK Parti Adapazarı İlçe Teşkilatı halk oylaması ile ilgili çalışmalarına hız kesmeden devam ediyor. İlçe Başkanı Mustafa Ak, İlçe Yönetim kurulu üyelerin katılımıyla Milletvekili Ayhan Sefer Üstün ile birlikte Çark Caddesindeki standı ziyaret ederek vatandaşlarla 16 Nisan’daki halk oylamasıyla ilgili evet için söz aldılar. 

Vatandaşların yoğun ilgi gösterdiği çark caddesindeki stant ziyaretinin ardından Milletvekili Ayhan Sefer Üstün, İlçe Teşkilatıyla birlikte Ziraat Odası, İl Müftülüğü, Minibüsçüler Esnaf Odasına ziyaret gerçekleştirildi. Gündüz yapılan Stant ziyareti ve Sivil Toplum Kuruluşu ziyaretlerinin ardından akşam Köprübaşı, Bağlar ve Süleyman Bey Mahallelerinde vatandaşlarla bir araya gelen Milletvekili Ayhan Sefer Üstün burada vatandaşlara hitap ederek Cumhurbaşkanlığı sistemiyle ilgili bilgi verdi. 




Akşam 3 mahalleyi ziyaret etti
AK Parti Genel Merkez Disiplin Kurulu üyesi Milletvekili Ayhan Sefer Üstün yeni sistemin Cumhurbaşkanının yetkilerini ve sorumluluğunu arttırdığı belirterek, “16 Nisan’daki halk oylamasıyla Milletimiz, Ülkemizin İstikbali için önemli olan bir süreci oylayacak. Bu yeni getirilecek Cumhurbaşkanlığı sistemiyle kararlar daha hızlı alınacak. Bürokrasi azalmış olacak. Cumhurbaşkanımızın yetkileri arttırılırken aynı şekilde millete karşıda sorumlu olmuş olacak. Milletimiz her zaman ferasetli olmuştur” dedi.  

Adapazarı İlçe Teşkilatı ile birlikte Köprübaşı, Bağlar ve Süleymanbey Mahallerini ziyaret eden Milletvekili Ayhan Sefer Üstün program sonunda mahallelilerden evet sözü aldı.