Erenler Belediye Başkanı Fevzi Kılıç makamında AK Parti Erenler İlçe Başkanı Beşir Doğrusever ve mahalle başkanlarını ağırladı. Ziyaretlerinden dolayı duyduğu memnuniyeti ifade eden Başkan Kılıç, “Biz büyük bir aileyiz, bende bu ailenin bir ferdi olmaktan onur ve mutluluk duyuyorum. Sizler bizim sahadaki gözümüz, kulağımızsınız. İnşallah hep birlikte ilçemize el ele gönül gönüle hizmet edeceğiz” ifadelerini kullandı.

“Herkesin başkanı olacağız’

Başkan Kılıç, “Seçim sürecinde tüm mahallelerimi gezdik, sorunları biliyoruz. Şimdi hep birlikte ilçemize hak ettiği hizmeti sunacağız. Gerekli çalışmaları hazırlıyoruz, zaman kaybetme gibi bir lüksümüz yok. Halkımız bizi yüksek bir oyla görevlendirdi, bizleri destekleyenleri mahcup etmeyerek herkesin belediye başkanı olacağız” dedi.

“Her zaman yanınızdayız”

Başkan Kılıç’ın ardından konuşan İlçe Başkanı Beşir Doğrusever ise, “Şahsım ve teşkilatım adına ifade etmek istiyorum ki sizin gibi biriyle çalışmaktan dolayı çok mutluyuz. İlçemiz adına güzel çalışmalara imza atacağınızdan hiç şüphemiz yok. Biz yönetim, kadın ve gençlik kolları, mahalle başkanları ile her zaman yanınızdayız, destekçiniziz” diye konuştu.