Saadet Partisi Karasu İlçe Teşkilatı Haziran ayı ilçe divan toplantısını Acarlar Longozunda gerçekleştirdi. İlçe divana Saadet Partisi Karasu İlçe Başkanı Sait Ahmet İskender, İlçe yönetim kurulu üyeleri, köy ve mahalle temsilcileri katıldı. Divanda konuşan İlçe Başkanı Sait Ahmet İskender, “Yerel seçim öncesi arkadaşlarımızla istişare yapmak, hem de böyle güzel bir yerde tüm teşkilat çalışanlarımızla kaynaşmak için aylık ilçe divan toplantımızı burada gerçekleştirdik”  dedi. Teşkilat raporları alındıktan sonra İlçe Başkanı Sait İskender, ülke ve dünya gündemine de değindi.

MISIR KARANLIĞA SÜRÜKLENİYOR

İlçe Başkanı İskender, son gülerde Mısır’da yaşanan olaylara değindi. İskender; ‘"Mursi niye darbeyle görevden alındı? Mursi diyordu ki 'Bizim yerimiz İslam alemi olmalıdır'. Mısır, D-8'lerin kurucu üyesidir. Yerine kim getirildi, batıya sadık olanlar, sadakatini arz edenler. Mısır'da Mursi bir darbeyle görevden alındı. Batının en çok övündüğü şey demokrasi, insan hakları değil mi? Peki Mursi bir yıl önce milli irade ile Mısır halkının özgür iradesiyle iş başına gelmemiş miydi. Peki nasıl oluyor da görevden alınabiliyor?" dedi.

KARASU’YA SAADET BAYRAĞINI İNŞALLAH DİKECEĞİZ

Yaklaşan yerel seçimler ile ilgili adaylık çalışmalarının titizlik ile yürütüldüğünü belirten İskender, “İnşallah partimize ve Milli Görüşe uygun en iyi bir adayla seçimlere katılacağız ve inşallah Karasu’yu özlemle beklenen Milli Görüş belediyeciliğine kavuşturacağız” diye konuştu.