İl Kadın Kolları Başkanı Zehra Hatipoğlu ve ekibi, AK Parti Hendek kadın kolları Başkanı Emine Tosun ve yönetim Kurulu üyeleriyle birlikte sabah saatlerinde Hendek Bayraktepe Tesislerinde bir araya geldi.

Hendek Kadın Kollarının saha çalışmasına katılan Başkan Hatipoğlu, daha sonra  Rasimpaşa Mahallesinde hasta ve bebek ziyareti yaptı.  
Hendek Kadın Kollarının, referandum çalışmaları kapsamında Hendek’in farklı mahallelerinde düzenlediği ev toplantılarına katılan Hatipoğlu, Anayasa ile ilgili açıklamalarda bulundu.



Yeni Anayasa’nın Türkiye için önemini vurgulayarak bazı maddelerin açıklamasını yapan İl Kadın Kolları Başkanı Zehra Hatipoğlu,  “Sürekli istikrar diyoruz. Geçmişe bakarsak bu ülkenin koalisyonlardan neler çektiğini biliyoruz. Devletimizin ve milletimizin nasıl ezildiğini gördük. Yine geçmişte ülkenin büyümesinde etkili olan hükümetlerin tek başına iktidar olduğunu görüyoruz. Evet dediğinizde yeni Anayasada koalisyon olma ihtimalini yok edeceksiniz. Böylece istikrar olacak. İstikrar imkan demek, istikrar hizmet demek, istikrar büyümek demek, istikrar çocuklarımızı krize girmiş bir ülke değil, büyümekte olan bir ülkede büyütmek demek.  İstikrar, sorumluluk almak demek. 2-3 ortakla yönetilen bir hükümette kimse sorumluluk almaz. Hep hatayı başkasına yükler. Ama tek başına iktidar olan bir hükümet doğal olarak sorumludur, hata yaparsa cezasını çeker. İşte 16 Nisan’da geleceğimiz için evet diyerek istikbalimizi istikrarla buluşturacağız” dedi.