Cumhur İttifakı AK Parti Erenler Belediye Başkan Adayı Fevzi Kılıç seçim çalışmalarına temposunu düşürmeden devam ediyor. Ev, esnaf, Sivil Toplum Kuruluşları ve kıraathane ziyaretlerine hız kesmeden devam eden Kılıç, halkın sorunları ve taleplerini dinleyerek, gerçekleştirmek istediği çalışmaları anlatıyor. 

STK ziyaretleri

Çankırılılar Derneğininde yöresel adetler ile karşılanan Kılıç,  “Yaren kültürünü adeta yaşadık. Türk-İslam Geleneği olan ‘Yaren’ Meclisinde giyim-kuşam, yeme-içme kültürü, müzikleri ve ortaoyunları ile Türk kültürünün yaşatılması bizleri gönülden memnun etti. Derneklerimiz ilçemizdeki kültür zenginliğinin gelecek kuşaklara aktarılması konusunda da son derece önemli” dedi.

Yoğun katılım

Ev ve kıraathane ziyaretleri yoğun katılım ile gerçekleşirken Kılıç şöyle konuştu,  “Dünyadaki haber kanallarına baktığınız zaman Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan ile ilgili illaki haberler karşınıza çıkar. Müslüman ülkelerde, balkanlarda, insanların adalet beklediği veya mazlum insanların olduğu coğrafyalarda baktığınız zaman dünya lideri veya müslümanların lideri diye takdim ederler. Öbür tarafa baktığımızda ise bir an önce görevden gitmesi gerektiği lanse edilir. Hal böyle olunca siyaset sadece Erenler Belediyesi’nden veya başka belediyelerden ibaret olmuyor. 31 Mart akşamı dünyada şuna bakacaklar, mevcut iktidar aynı gücüyle devam ediyor mu etmiyor mu?”

“İlçemize hizmet yolunda”

Kılıç, “İlçemizde dolaşmadığımız yer kalmadı, halkımıza belediyeden beklentilerini sorduk, sorunları ve talepleri tek tek dinledik, notumuzu aldık. Erenler’i istişare ile birlikte yöneteceğiz. İnşallah biz gerekli çalışmaları yapacağız. İl başkanlığından gelmemiz sebebiyle gerek Ankara da gerek ilimizde bir bürokrasi dostluklarımız oluştu. Bunu ilçemize hizmet yolunda değerlendireceğiz” diye konuştu.

Projeler”

Kılıç, “İlçemize ilimizde olmayan bir çocuk hastanesini yanında oteliyle birlikte özel sektör marifetiyle kazandırmak istiyoruz. Bazı mahallelerimize henüz doğal gaz ulaşmamış. Bu konu ile de yakından ilgileniyoruz. Kentsel Dönüşüm konusunu göreve geldiğimiz takdirde masaya yatıracağız. Hiç bir vatandaşımızı mağdur etmeden en doğru yoldan ilerleyeceğiz. Ben bunun sözünü veriyorum, halkımızın çoğunluğunun istemediği veya halkımızı zarara uğratacak bir çalışmaya imza atmayacağız. İlçemize inşallah gerekli alt yapıyı hazırlayarak ikinci üniversiteyi getirmek istiyoruz. Yanı sıra gençlerimizin en önemli taleplerinden biri olan kütüphane ve etüt merkezlerini ilçemize kazandıracağız. İnşallah artık çocuklarımız kütüphane veya ders çalışmak için başka yere gitmek yerine kendi evlerine yakın yerlerde işlerini görebilecek. Üniversite hazırlık konusunda öğrencilerimize her türlü yardımcı olacağız. Belediye olarak gerekli alt yapıyı hazırlayacağız. İlçemizdeki halk eğitim merkezini ziyaret ettik, tüm ek binaları gezdik, talep ve sorunları dinledik. Talepleri doğrultusunda düzenlemelere gideceğiz. Sizlerden gelen talepler doğrultusunda görev nasip olduğu takdirde merkeze uzak olan mahallelerimize de kurs imkanı sağlayacağız” dedi.

Çevre düzenlemeleri

Kılıç, “Mahallelerimizde çocuk parkı, gençlik lokali, çevre düzenlemeleri gibi talepler de var. Bazı mahallelerimizde vatandaşlarımız toplu taşıma araçlarının saatlerine ilave istiyor, inşallah gerekli kurumlar ile irtibata geçerek çözeceğiz. Bizler için hanım kardeşlerimizin fikirleri çok önemli. Seçildiğimiz takdirde inşallah Erenler'imizde ‘Kadın Şurası’ kuracağız. Bu toplantılarda sadece partimize mensup vatandaşlar ile değil görüş ayrımı olmaksızın tüm mahallelerimizden vatandaşlarımız ile bir araya gelmek istiyoruz. Gerek üç gerek dört ayda bir toplanarak hanım kardeşlerimizin gözünden ilçemizdeki eksikleri ve talepleri değerlendirerek Erenler’imize en güzel hizmeti sunacağız” dedi.