Yeni Türkiye yolunda milletin adamının ilk turda Çankaya’ya taşınması adına Erenler İlçesi olarak ne gerekiyorsa yapılacağının altını çizen Belediye Başkanı Cavit Öztürk, bu yolda mahalle mahalle, sokak sokak, ev ev bütün Erenler halkı ile temas kurulacağını belirtti.

Başkan Öztürk, “Hangi şartta olursa olsun milli iradeye sahip çıkacağız. Bütün ümmetin umudu olan Cumhur’un adamını değişimin lideri Başbakanımız ve Cumhurbaşkanı adayımız, yeni Türkiye’nin mimarı Recep Tayyip Erdoğan’ın her zaman yanında olacağız. Bizler sandığa tıpış tıpış değil, seve seve, koşa koşa, gönlümüzle gideceğiz. Çünkü yeni Türkiye’nin oluşturulmasında bu mimarın yanında olmak ve bir tuğla daha koymak, ümmet adına bizim boynumuzun borcudur. 10 Ağustos bizim için bir dönüm noktasıdır. Türkiye’de vesayetin sonlandırılması, şer odaklarının yıkılması, halkın kendi iradesini Çankaya’ya taşıması adına seçkinlerin seçtiği değil, Cumhurun seçtiği bir liderin seçilmesi için kritik önem arz etmektedir. Biz 10 Ağustos’ta sadece bu ülkenin dışardaki düşmanlarına değil, içimizde bizden gibi görünüp aslında hiç bizimle olmamış ve bizimle beraber yürümemiş, aslında hep başkaları tarafından kullanılmış kukla yöneticilere de dersini vereceğiz. İçimizde bulunan siyah taşları ayıkladık. Artık zaman beyaz taşları da ayıklama zamanıdır” dedi.

erenler_destek2.jpg

AK Parti Erenler İlçe Başkanı Resul Erdoğan Yılmaz ise konuşmasında; “10 Ağustos’ta herkes bir kişi, bir kişi herkes düsturu ile hareket edip istikbal mücadelemizi zaferle sonuçlandıracağız. Türkiye’mizi İstiklal Marşımızın kıymetini ve önemini anlayabilecek, algılayabilecek, halkın aşığına teslim edeceğiz. Bu halk kendini bilmeyen, kendisini anlayamayan monşerlerden artık rahatsız. Bu rahatsızlığını da sandıkta göstereceğinden hiç şüphemiz yok” dedi.