Sakarya Üniversitesi Hukuk Fakültesi öğretim üyesi, AK Parti Milletvekili Aday Adayı Dr. İsmail Gündoğdu, 7 Haziran’da yapılacak olan milletvekili seçimleri için partisinin ilçe teşkilatlarına destek ziyaretlerine devam ediyor.

Bu kapsamda AK Parti Hendek ve Akyazı ilçe teşkilatlarının konuğu olan Dr. Gündoğdu, toplantıda bulunan ilçe başkanları ve partililere kendisini tanıttı. Hukuk tarihçisi olan Dr. Gündoğdu, Türkiye’de yeni parlamentonun hazırlayacağı sivil anayasaya ile egemenliğin kayıtsız şartsız halka devredilecek olmasına taraftar olacağını söyleyerek, milletvekili olması halinde tecrübeleri ile bu anayasaya destek vereceğini kaydetti.

ismail_gundogdu2-002.jpg

Dr. Gündoğdu, Cuma günü Sakarya AK Parti İl Başkanlığı’na milletvekilliği aday adayı olarak müracaat edeceğini ifade ederek, partisinden kendisi gibi aday adayı olan tüm arkadaşlarına başarılar diledi. Aynı partinin aday adaylarının rakip değil aksine AK Parti çatısı altında hizmet bayrağı yarışında bir nefer olmak istediğini vurgulayan Dr. Gündoğdu, “İşimiz hizmet, gücümüz millet” sloganı ile sözlerine son verdi. Hendek ve Akyazı İlçe Teşkilatı üyeleri milletvekili aday adayı Gündoğdu’ya ziyareti için teşekkür ederken çıktığı bu kutlu yolda başarılar diledi. 

ismail_gundogdu3-002.jpg