“Eğer bizim çabamızla 1 oy bile fazla almışsak, ne mutlu bize”

İl Kadın Kolları Başkanı Zehra Hatipoğlu’nun açılış konuşmasının ardından söz alan Milletvekili Adayları, İl Kadın Kolları Yönetimine hitap etti. Milletvekili Adayı Bilgehan Doğru, Kadın Kolları yönetime yönelik olarak, “Seçim sürecinde hepimiz fazlasıyla emek sarf ettik. Milletvekili adayı olarak yoruldum demeye utandım. Çünkü sizi akşam bıraktığım yerde aynı heyecan ve coşkuyla sabah yine görüyordum. Ülkemiz için çalışan, kendisinden, ailesinden fedakârlık yapan siz değerli kadınlara teşekkür ediyorum. Allah razı olsun. Eğer bizim çabamızla 1 oy bile fazla almışsak, ne mutlu bize, ümmet adına bu bize yeter” şeklinde konuştu.

İl Kadın Kolları Başkanı Zehra Hatipoğlu, “Bilgehan Hanım her zaman yanımızda oldu. Nereye çağırdıysak hiçbir zaman olmaz demedi. Geldi. Bu fedakârlıklarından dolayı da bende İl Kadın Kolları yönetimimiz adına şahsında kendilerine teşekkür ediyorum” dedi. 

Hacıeyüpoğlu teşekkür etti

Milletvekili Adayı Recep Hacıeyüpoğlu da seçim sürecinde kadınların büyük önem taşıdığını belirtiği konuşmasında şunları söyledi; “İl Kadın Kollarımız ve ilçelerdeki tüm kadın kolları üyeleri koordineli bir şekilde çalışarak bizlere seçim sürecinde büyük destek verdiler. Kadın Kollarımızın özverili çalışmalarından dolayı İl Kadın Kolları başkanımız Zehra Hatipoğlu’na ve sizlere teşekkür ediyorum.”

İl Kadın Kolları Başkanı Zehra Hatipoğlu toplantıya katılımlarından dolayı Milletvekili Adayları Bilgehan Doğru’ya ve Recep Hacıeyüpoğlu’na teşekkür etti.