Serdivan Gölpark’ta düzenlenen programda; AK Parti Sakarya İl Gençlik Kolları Başkanı Murat Salih Başer, AK Parti Serdivan İlçe Başkanı Burak Erken, İlçe Kadın Kolları Başkanı Şehime Kaya ve İlçe Gençlik Kolları Başkanı Yusuf Haldızoğlu’nun yanı sıra meclis üyeleri, ana kademe temsilcileri ve 2002 yılından bu yana AK Parti Serdivan İlçe Teşkilatı’nda görev almış tüm teşkilat mensupları da yer aldı.

Başkan Yusuf Alemdar, Milletvekili Çiğdem Erdoğan Atabek ve AK Parti Serdivan İlçe Başkanı Burak Erken ile birlikte masaları tek tek gezerek programa katılan misafirlerle sohbet etti.

“Aynı kararlılıkla”

Ailenin tüm fertleriyle bir arada olmaktan dolayı mutlu olduklarını belirten Başkan Yusuf Alemdar, bu güne kadar tüm kademelerdeki partililerin görevlerini layıkıyla yerine getirdiğini, bu doğrultuda aynı kararlılıkla ve samimiyetle birlik ve beraberlik içerisinde millete hizmet etmeye devam edeceklerini ifade etti.

Alemdar, Türkiye’nin menfaati, geleceği için gecesini gündüzüne katan ve bu güne kadar kazandırdığı yatırımlarla ülkenin adını Dünya’ya duyuran Genel Başkanımız ve Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın her zaman yanında olduklarını söyledi.

“Birlikteliğimiz daim olsun”

AK Parti Sakarya Milletvekili Çiğdem Erdoğan Atabek ise, AK Parti Serdivan İlçe Teşkilatı’nın düzenlemiş olduğu program vesilesiyle kutlu davaya gönül vermiş olan teşkilat mensuplarıyla bir kez daha bir arada olduklarını belirterek “Rabbim birlikteliğimizi daim etsin inşallah” ifadelerini kullandı.

“Bu davanın yanındayız”

Böylesi anlamlı bir programa ev sahipliği yaptıkları için gurur duyduklarını belirten AK Parti Serdivan İlçe Başkanı Burak Erken, başta protokol üyeleri olmak üzere programa teşrif eden tüm misafirlere teşekkür ederek, AK Parti Serdivan İlçe Teşkilatı olarak bu davanın sonuna kadar yanında olduklarını söyledi.