AK Parti Sakarya Milletvekili Adayı Avukat Recep Hacıeyüpoğlu, 7 Haziran Genel Seçim çalışmalarını Akyazı’da sürdürdü. Programı kapsamında Akyazı Devlet Hastanesi Başhekimi Dr. Yavuz Tepeçınar ile bir araya gelen, hastalara acil şifa temennilerini ileten Hacıeyüpoğlu, günün devamında Akyazı Belediyesi’nin hizmet filosuna dahil ettiği yeni araçlar için düzenlenen törende de yerini aldı.

“Koalisyon kâbusları olacak”

Akyazı’daki yoğun programı kapsamında Sanayi Sitesi esnafı ve Tırcılar ve Kamyoncular Kooperatifi üyelerini de ziyaret eden Milletvekili Adayı Recep Hacıeyüpoğlu, günü Şerefiye Mahallesi’nde sonlandırdı. Şer odaklarının Türkiye’nin önünü kesmek için cansiperane bir mücadele içerisinde olduklarını hatırlatan Hacıeyüpoğlu, koalisyon rüyaları görenlerin 7 Haziran’da büyük bir kâbusla uyanacaklarının altını çizdi.

“Sadece yaraları kaşıdılar”

Konuşmasının devamında Cumhuriyet Halk Partisi’ne de eleştiriler yönelten Recep Hacıeyüpoğlu, CHP’nin hiçbir dönemde milletin dilini konuşamadığına vurgu yaptı. Hacıeyüpoğlu, “Siyasal hayatımıza şöyle bir bakalım; CHP’nin ne sağdan oy toplayabildiğini görürüz, ne de sola tam yaranabildiğine rastlarız. CHP siyasi hayatımızın hangi döneminde yaralara merhem olma amacı gütmüştür? Onların derdi daima yaraları kaşımak, milletin beklenti, talep ve dilinin tam tersiyle konuşmak oldu. Eski Türkiye’nin siyasi yöntem ve uygulamalarıyla yeni Türkiye inşa edilemez. CHP’nin defteri çoktan kapandı” diye konuştu.

“Yeni anayasayla daha güçlü Türkiye”

Türkiye’nin hantal bir anayasal düzenle yoluna devam etmesinin mümkün olmadığını da açıklamalarına ekleyen Recep Hacıeyüpoğlu, “Dünya her alanda hızla değişir ve gelişirken; siyasal iktidarları kilitleme ve çalıştırmamaya ayarlanmış mevcut anayasal sistemimizle yola devam etmemiz mümkün değil. 13 yıllık AK Parti iktidarında kazanılan tüm haklarımızı teminat altına alacak sivil, demokratik, özgürlükçü bir anayasayla yeni Türkiye’nin inşasını sağlayacağız. Akyazı’nın, Sakarya’nın, Türkiye’nin güçlü desteğiyle ikinci yarıda büyümeye ve gelişmeye devam edeceğiz” ifadelerini kullandı.