Ada treni eylemi

CHP Adapazarı Belediye Başkan Adayı İsmail Kılıç, seçim çalışmalarına ara vermeden devam ediyor. CHP 26. Dönem Ankara Milletvekili Aylin Nazlıaka ile birlikte Kılıç, Adapazarı Atatürk Bulvarı civarında esnafları ziyaret eden Kılıç, Ada Treni eylemine de katıldı. Kılıç ve Nazlıaka’ya CHP Adapazarı İlçe Başkanı Fatma Kurtuluş da eşlik etti. Düzenlenen eylemde konuşan Nazlıaka, “Sizlerin ucuz ve güvenli ulaşım hakkınız elinizden alınıyor. Bunun tek sebebi var çünkü sizi duymak istemeyen bir irade, bir iktidar var. Bu bir kader değil ve bunu değiştirmek için elimizde 31 Mart tarihi var. Ben sizlere güveniyorum. Sözümüz var, emeğimiz var, gücümüzde olacak ve o gücü sizler 31 Mart günü somut hale getireceksiniz” dedi.


 

“Yeniden güçlü Adapazarı”

CHP Adapazarı Belediye Başkan Adayı İsmail Kılıç ise, “Bu tren buraya yerin altından ya da üstünden değil, olduğu gibi rayın üstünden gelecek dedik ve öyle geliyor. İkinci hedef trenin Haydarpaşa’ya gitmesi ve bu da olacak. Mücadelemizden vazgeçmiyoruz ve elimizden gelenin fazlasını yapmaya devam edeceğiz. Adapazarı Treninden vazgeçmeyiz” diye konuştu.

Eyleme verilen desteğin ardından Çark Caddesi esnafını ziyaret eden Kılıç, “Esnaflarımızın daha çok kazandığı bir Adapazarı hayal ediyoruz. Biz insanların huzur bulduğu bir Adapazarı inşa etmek için sizden yetki istiyoruz. Pırıl pırıl bir meclis ile belediyeyi halkımızla birlikte yöneteceğiz” dedi.