Taraklı ilçe başkanlığındaki bayramlaşmaya CHP Grup Başkanvekili Sakarya Milletvekili Engin Özkoç, İl Başkanı Erdoğan Isır, İlçe Başkanı Kadir Güneş, PM üyesi Ayça Taşkent, milletvekili adayları Mehmet Selçuk, Elif Yar, Refik Karakaş, Mehmet Bağdat, Aytül Uşaklıgil ve Gözde Nur Yıldız, partililer ve vatandaşlar katıldı.
Özkoç burada her bir vatandaşla teker teker tokalaşarak, bayramlarını tebrik etti.
3 gün süresince Sakarya’nın bütün ilçelerinde bayramlaşma töreni gerçekleştireceklerini ifade eden Özkoç, şehrin her köşesinde, her kesimden Sakaryalıyla kucaklaşmak istediklerini söyledi.


“25 Haziran sabahı da tüm Türkiye’yle kucaklaşacağız” diyen Özkoç, şöyle konuştu; “İnşallah 81 milyonun Cumhurbaşkanlığında, milletin iktidarında kardeşlik, huzur ve refah egemen olacak.
Dayanışmaya en çok ihtiyacımız olan günlerden geçiyoruz. Kardeşliğimizi korumalı, bağlarımızı güçlendirmeliyiz. Tüm sorunlarımızı aşabilecek güce, çocuklarımız için aydınlık yarınlar yaratabilecek iradeye, inanca sahibiz. Elbirliğiyle başaracağız. Bayram coşkumuz, dayanışmamız eksik olmasın.”


CHP İl Başkanı Erdoğan Isır da içinden geçtiğimiz zorlu süreçte bayramların birleştirici gücünün herkese iyi geldiğini belirterek, “Yaşadığımız bayram coşkusunun, aydınlık yarınlarımızın müjdecisi olasını umuyorum. Tüm yol arkadaşlarımın, yurttaşlarımın, ülkemin bayramını kutlarım” dedi. 
İlçe binasında törenin ardından, CHP’liler, Taraklı sokaklarındaki vatandaşlarla da bayramlaştı.
CHP milletvekili adayları ve yöneticiler, daha sonra diğer ilçelerdeki bayramlaşma törenlerine geçti.



3 Günde 16 Bayramlaşma
CHP Sakarya İl Başkanlığı, 16 ilçede bayramlaşma programı hazırladı. CHP’liler ilk gün; Taraklı, Geyve, Pamukova, Arifiye, Sapanca, ikinci gün; Adapazarı, Söğütlü, Ferizli, Karasu, Kocaali ve üçüncü gün;  Hendek, Akyazı, Karapürçek, Erenler, Serdivan, Kaynarca’da bayramlaşma gerçekleştirecek.