Cumhuriyet Halk Partisi İl ve Akyazı İlçe yönetimi, Akyazı Sanayi Sitesi’nde esnaf ziyaretinde bulundu.

CHP Sakarya İl Başkanı Ecevit Keleş, İlçe Başkanı Muzaffer Başer ve çok sayıda partili, Akyazı Sanayi Sitesi esnafıyla buluştu. Akyazı Sanayi Sitesi’nde bulunan tüm dükkanlarda çalışan çırağından ustasına kadar tek tek selamlaşan ve kısa süreli sohbetlerde bulunan heyet, sanayi sitesinde var olan problemleri dinledi.

AKYAZI ESNAFI HAK ETTİĞİ YERDE DEĞİL

İl Başkanı Ecevit Keleş, Sakarya’nın bel kemiği olan esnafla her gün bire bir görüşüldüğünü kaydederek, ziyaretlerde konuşulanların sözde kalmadığını, kalıcı çözümler sunularak, seçimlerde başarılı olunduğu takdirde çözümlerin uygulanacağını belirtti. Akyazı Sanayi Sitesi’nin daha önemli bir konumda olması gerektiğini kaydeden Keleş, yeterli yatırım ve yönlendirmenin yapılmamasından dolayı Sakarya’nın en büyük ilçelerinden biri olan Akyazı’nın gerekli gelişmeyi gösteremediğini söyledi.

İLÇE BİLGİLENDİRME TOPLANTISI

Esnaf ziyaretlerinin ardından CHP Akyazı İlçe Örgütü’nde bir araya gelen İl ve İlçe yönetimleri, yerel seçimlerde atılacak adımlarla ilgili bilgilendirme toplantısını birlikte gerçekleştirdi.

İlçe bilgilendirme toplantısında konuşan İlçe Başkanı Muzaffer Başer, “Sakarya’da daha önemli bir mevkide olması gereken, sanayinin merkezi olması gereken Akyazı Sanayi Sitesi esnafıyla tek tek görüştük. Sizlerin kalabalık katılımı bizlere güç verdiği gibi esnafımızın kurtuluşu için de umut ışığıdır. Akyazı’nın yıllardır çözülemeyen problemleri gün yüzü gibi ortada olmasına rağmen bu konularla ilgili kesin çözümler yapılmamıştır. Göreceksiniz ki, önümüzdeki yerel seçimlerde 1989 yılında başkan adaylığım sırasında söylediğim seçim beyanlarını söyleyecekler. Bu da 23 yıldır Akyazı’ya gerçek işler yapılmadığını göstermekte. Cumhuriyet Halk Partisi’yle beraber Akyazı yeni bir çehre kazanacak ve Sakarya’da parmakla gösterilen bir ilçe haline gelecektir” dedi.

ZİYARETLERİMİZ HER GÜN DAHA DA ARTACAK

Akyazı’ya ziyaretlerin daha da sıklaşacağını söyleyen Ecevit Keleş, “Cumhuriyet Halk Partisi’nin her üyesi fikri hür, vicdanı hür, sözünü söylemekten kaçınmayan bir yapıya sahiptir. Akyazı’ya geldiğimde kendimi ailemde hissediyorum. Yakın zamanda Sakarya milletvekilimiz Engin Özkoç ve Bursa milletvekilimiz Kemal Ekinci ile burada coşkulu bir danışma kurulu gerçekleştirdik. Bugün sayın vekilimizin Engin Özkoç’un da programa katılmasını istedik fakat Ankara’da, Türkiye ve Sakarya’nın problemleriyle yoğun mesai harcadığından dolayı programımıza katılamadı. Bizler, sizlerle birlikte diri bir şekilde biz buradayız diyebildiğimiz için mutluluk duyuyoruz. Akyazı’da Cumhuriyet Halk Partisi’nin başarılı olacağına her üyemiz yürekten inanmalıdır” diye konuştu.

Keleş, ”Akyazı’ya bir ay içerisinde defalarca geldik. Vatandaşlarımızın sorunlarını ilk ağızdan, kendilerinden dinledik. İnsanlarımız artık aydınlık bir Sakarya istiyorlar. Önemli olan seçim zamanı gezmek, vatandaşın derdini dinlemek değil, seçim olmadan önce yağmurda, güneşin altında vatandaşımızın derdini dinleyebilmek, isteklerine göre projeler oluşturmaktır. Şimdiye değin hazırladığımız projeleri zamana yayarak kamuoyuyla paylaşıyoruz. Cumhuriyet Halk Partisi yerel seçimlere Akyazı’da da hazırdır” dedi.