Birim başkanlarının haftalık çalışma raporlarını sunduğu toplantı sonrasında bir basın açıklamasında bulunan Erenler İlçe Başkanı Neşat Günay gündeme dair değerlendirmelerde bulundu.

İlk olarak Sakarya genelinde sorun olmaya devam eden Sepaş’ın ortaya çıkardığı mağduriyeti dile getiren Günay; “Başta esnafımız olmak üzere, vatandaşımızı bu derece mağdur eden ve etmeye de devam eden Sepaş’a dair hala bir yaptırım yapılamamış olması iktidarın acizliğinin göstergesidir” dedi.

“Yaptım oldu” mantığıyla hareket eden bir iktidar ile karşı karşıya olduklarını beyan eden Neşat Günay; “Erenler ilçemizde vatandaşlarımızın defalarca talepte bulunmasına rağmen aylardır lambaları tamir edilmeyen sokaklarımız var. Vatandaşımız verdiği vergisinin, ödediği elektrik ücretinin karşılığını görememektedir. Sokak lambasını dahi tamir edemeyen bir zihniyetin hiçbir geçerli gerekçesi olamaz. Bu halka yapılan bir özelleştirme zulmüdür” diyerek hükümetin yürüttüğü özelleştirme politikalarını sert bir dille eleştirdi.

sp_erenler2.jpg

Türkiye’nin yanlış yönetildiğini savunan Günay, bu yönetimin karşılığında da ekonomik bir darboğazın meydana geldiğini, asgari ücretlinin açlık sınırı altında ezildiğini, esnafın kepenk kapatacak duruma geldiğini söyleyerek; “Biz diyoruz ki bu zulüm düzeninin tek alternatifi Saadet Partisi’dir. Bizler daha önce gerçekleştirdiğimiz hizmetleri inşallah önümüzdeki seçimden sonra Saadet Partisi iktidarı ile yeniden halkımızın hizmetine sunacağız. Bunun için var gücümüzle çalışıyoruz” diyerek sözlerini noktaladı.