AK Parti Sakarya Milletvekili Adayı Lütfi Bayraktar'a ziyaretlerinde, İlçe Başkan Vekili Metin Kurtuluş, İlçe Belediye Meclis Üyeleri, İlçe Yönetim Kurulu Üyeleri, İlçe Kadın ve Gençlik Kolları ile Güneşler Merkez Mahalle temsilcisi eşlik etti. Güneşler'de esnaf ziyareti yapan Bayraktar, bir süre esnaf ve vatandaşlarla sohbet etti. Sohbetlerde Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ı her zaman desteklediklerini ve tekrar destekleyeceklerini ifade eden vatandaşlar kararlarının Cumhur İttifakı olduğunu açıkladı.

Bayraktar ise 24 Haziran seçimlerinin önemine değinerek; "Bu seçim Türk Milleti olarak vatanımıza sahip çıkma, yapılacak olan yatırımlara destek verme vaktidir. Gelişen bir Türkiye için bende varım deme vakti zamanıdır. Vakit Sakarya vakti. Vakit Türkiye vaktidir" dedi.

Büyükşehir Belediyesi’nin düzenlediği Kardeş Sofrası İftar Programına katılan Bayraktar, masaları tek tek gezerek destek ve dua istedi. İftar sonrası Güneşler'de vatandaşlar ile bir araya gelen Bayraktar; "Sakın bana ya da herhangi birine kızarak hareket etmeyin. Büyük resmi görün. Önemli olan o büyük resmi görmek ve Cumhurbaşkanımıza destek vermektir. 7. sıra adayıyım ama durmadan aralıksız gece gündüz sahalarda çalışıyorum. Ülkemizim için, geleceğimiz için büyük ve Türkiye için bu çalışmaları yapmamız gerekiyor" dedi.