AK Parti Merkez Karar Yönetim Kurulu Üyesi Çiğdem Erdoğan Atabek, AK Parti Düzce İl Başkanlığı’nın düzenlemiş olduğu teşkilat içi eğitim programında “Hitabet ve Güzel Konuşma Sanatı” konulu bir seminer verdi.

Teşkilat içi eğitim programı; AK Parti Düzce İl Başkanı Metin Kaşıkoğlu, AK Parti Düzce İl Kadın Kolları Başkanı Çiğdem Günal ve Düzce Belediye Başkanı İsmail Bayram’ın ev sahipliğinde gerçekleştirildi.

AK Parti Düzce İl Başkanlığının organize ettiği Teşkilat İçi Eğitim formatındaki toplantıya Çiğdem Erdoğan Atabek ‘in yanı sıra, AK Parti Sakarya İl Kadın Kolları Tanıtım ve Medya Başkanı Elif Teke, AK Parti Erener İlçe Kadın Kolları Nagihan Çolakoğlu da katıldı.

Ayrıca; İl Genel Meclis Başkanı, İl Kadın Kolları Başkanı ve ekibi, İl Gençlik Kolları Başkanı ve ekibi, İlçe Belediye Başkanları, İlçe ana kademe, kadın ve gençlik kolları başkanları ve yönetim kurulu üyeleri ve çok sayıda basın mensubu katıldı.

Açılış konuşmalarından sonra kürsüye çıkan AK Parti Merkez Karar Yönetim Kurulu Üyesi Çiğdem Erdoğan Atabek, kısaca kendini tanıttıktan sonra, kişisel ve siyasal çalışmaları hakkında teşkilat mensuplarını bilgilendirdi.  Sakarya’daki İl Kadın Kolları Başkanlığı süreci ve etkinlikleri ile ilgili değerlendirmelerde bulunan Atabek, ardından AK Parti Merkez Karar Yönetim Kurulu’ndaki görevi ve yürüttüğü çalışmalarına dair bilgiler verdi. 

Çiğdem Erdoğan Atabek’in AK Parti Düzce İl Teşkilatına verdiği Hitabet ve Güzel Konuşma Sanatı konulu seminerinde, diksiyon, fonetik, ses tonu ve beden dili gibi konu başlıkları yer aldı. Ardından sunumun bir parçası olan alıştırmalar bölümünde katılımcılara söz veren Atabek, seminerin interaktif geçmesini sağladı.

Eğitim sonunda AK Parti Düzce il Başkanı Metin Kaşıkoğlu ve AK Parti Düzce il Kadın Kolları Başkanı Çiğdem Günal ve Düzce Belediye Başkanı İsmail Bayram Çiğdem Erdoğan Atabek’e çeşitli hediyeler takdim ettiler.

Hediye takdiminden sonra kapanış konuşmasını yapan AK Parti Düzce İl Başkanı Metin Kaşıkoğlu, davetlerine icabetinden, etkili sunumundan ve deneyim paylaşımlarından dolayı Çiğdem Erdoğan Atabek’e teşekkür etti.