Saadet Partisi Gençliği olarak gençliğin şuurlu, ihlaslı ve imanlı bireyler olmaları için var güçleriyle çalıştıklarını belirten SP Sakarya İl Gençlik Kolları Başkanı Tuncay Er, imanlı ve topluma faydalı gençler yetiştirmeyi amaçladıklarını dile getirdi.

Er, “Ülkemizin geleceği olan gençlerimizin içine düşmüş olduğu bu bataklıktan çıkarılması adına Saadet Partisi Gençliği olarak üstümüze düşen sorumlulukların ve görevlerin farkına varıp, bu konuda neler yapabilirizin muhasebesini yapmak en önemli görevimizdir. Bugünlerde sokaklarımızda ilkokul çağındaki çocuklar uyuşturucu, sigara içiyorlarsa bunun vebali dün kendini gençliğin gidişatından sorumlu görmeyen zihniyetin sahiplerindedir. Her şeyin temelinde ahlak ve maneviyat yatar. Bir toplumda ahlak kavramı yok olmaya başlamışsa o toplumun yok oluşu da çok uzak değildir” diyerek gençliğin en önemli sorununun maneviyat olduğuna değindi.

Saadet Partisi Gençlik Kolları olarak tüm teşkilat mensupları ve kuruluşlarıyla birlikte gençliğin kaybolan manevi değerlerinin yeniden kazandırılması ve ülkemize faydalı evlatlar yetiştirilmesi adına çalıştıklarını belirten Er; “Bizler her daim önce ahlak ve maneviyat demeye ve bu yolda çalışmalar yapmaya gücümüz yettiğince devam edeceğiz. Bizler rahmetli Erbakan hocamızın dediği gibi inançlı ve imanlı gençler olarak bu ülkenin asıl gücüyüz. Ve bu gücümüzü her zaman hakkın hakim kılınması adına sarf edeceğiz” dedi.

Şubat Ayı’nın şehitler ayı olduğuna vurgu yapan Tuncay Er, ‘Allah bizlere Hasan El Benna’lar, Malcolm X’ler, İskilipli Atıf Hoca’lar, Şeyh Ahmet Yasin’ler, Metin Yüksel’ler, Necmettin Erbakan gibi gençler yetiştirip onlar gibi yaşayıp şehadet şerbeti içenlerden eylesin” diyerek sözlerini noktaladı.