Yeniden seçilen Arifiye İlçe Başkanı Ethem Çınar ile Adapazarı İlçe Başkanı Mustafa Ak’ı ziyaret eden Orhan, partinin bir neferi olarak çalıştığını ve çalışmaya devam edeceğini söyledi.

“Hizmet etmek istiyorum”

ESA Proje Park firmasının sahibi olan 29 yaşındaki inşaat mühendisi  Ahmet Orhan, ilk ziyaretini emekli eğitimci olan ve uzun yıllar il genel meclisi üyeliğinin ardından ikinci dönem AK Parti Arifiye İlçe Başkanlığına seçilen Ethem Çınar’a  yaptı.  AK Parti’nin Sakarya’da en çok oy alan ilçesiyle hayırlı olsun ziyaretlerine başlamak istediğini söyleyen Ahmet Orhan, kendisinin de siyasetçi bir aileden geldiğini belirterek, “AK Parti’nin bir neferi olarak siyasette aktif görev almak, sizlerinde tecrübe ve destekleri ile partime, şehrimize ve ülkeme hizmet vermek istiyorum” dedi.

ahmet_orhan3.jpg

“7 Milletvekili göndereceğiz”

Ahmet Orhan’ı oldukça sıcak karşılayan AK Parti Arifiye İlçe Başkanı Ethem Çınar, ziyaretin kendisini memnun ettiğini söyledi. Yerel seçimlerde Arifiye’nin AK Parti’ye yüzde 70’in üzerinde oy verdiğine dikkat çeken Çınar, “Haziran’da yapılacak olan genel seçimlerde de Sakarya genelinde bu oy oranına ulaşmayı hedeflemeliyiz. Hep birlikte çok çalışarak, 7 milletvekilini de partimizden Ankara’ya göndereceğiz.  Cumhurbaşkanımız ve Başbakanımız gibi bizde gençlere çok güveniyor ve inanıyoruz. 2015 yılı AK Parti’nin ve Türkiye’nin yılı olacak. Bu yıl 2023 hedefine daha emin adımlarla gireceğiz” ifadelerine yer verdi.

“AK Partili olmak büyük onur”

Arifiye’nin ardından AK Parti Adapazarı İlçe Teşkilatı’nı ziyaret eden Ahmet Orhan, İlçe Başkanı Mustafa Ak’ı kutlayarak, hayırlı olsun dileğinde bulundu. Kendisi’nin de Adapazarı İlçe Teşkilatı üyesi olduğunu söyleyen Orhan, “Burası benim kendi evim. Yeniden başkan seçilmeniz bizleri ziyadesiyle mutlu etti.  Bu ailenin içinde olmak, AK Parti çatısı altında siyaset yapmak büyük onur. Bu partiye layık olmak için var gücümle çalışacağım” dedi.

ahmet_orhan3-001.jpg

Yaradan katında”

AK Parti’de siyaset yapmanın hem yaradan katında, hem de kulun gönlünde ayrı bir yeri olduğunu söyleyen AK Parti Adapazarı İlçe Başkanı Mustafa Ak, “Sizler inşallah bu bayrağın bayraktarı olur, bu ülkeye bu şehre faydalı hizmetler verirsiniz.  Yeni Türkiye siz gençler  için. Sizler bizden daha şanslısınız. Yaşamının büyük kısmını tek parti, tek televizyon, tek radyo kanalı ile yaşamış bir kuşağız biz. O zaman Türkiye’nin bugün ki duruma geleceğini söyleseler inanmazdık.  O zaman telefonu yıldırım yazdırsanız bile 8 saatten önce çıkmıyordu.  Bunlar bizim için hayal ötesiydi. Şimdi hızlı trenle 2,5 saatten Konya’ya gidiyorsunuz” şeklinde konuştu.

“Tek devreli maç”

Cumhurbaşkanımızın, başbakanımızın öngörüleri var diyen Mustafa Ak, “Hedef  2023 te Türkiye’nin, Dünya’nın en büyük on ekonomisinden biri olması. Bu her anlamda Türkiye’nin önümüzdeki günlerde Dünya da sözü geçen,  gündem belirleyen bir ülke konumda olması demek. Buda bu ülkenin gençlerinin,  vatandaşının gurur duyacağı bir şey.  Bunları siz gençlerin böyle bir Cumhurbaşkanı,  böyle bir Başbakan, böyle bir partide siyaset yapmanın onurunu ve gururunu ziyadesiyle yaşamanız için söylüyorum.  Siyaseti sakın ola ki tek devreli  bir maç olarak düşünmeyin. Bu işler bir nasip işi. Bu devre olmadı bir dahaki devre olur” dedi.

“Yüzde 60’ı aşacağız”

2015 yılı seçimlerinde AK Parti’nin alacağı oyun çok önemli olduğunun da altını çizen Ak, sözlerine şöyle devam etti;“Siyaseti,  siyaset gibi yapmak, bu ülkeyi muasır medeniyete ulaştırmak için anayasa değişikliği gerekiyor. Türkiye’nin 2023 vizyonuna göre bu ülkede yeni bir anayasanın olması gerek. Onun için hepimizin çok çalışması gerek. Sakarya da yüzde 60’ı aşacağız. Bunun için çalışmalıyız. Hedefimiz seçimlerde 7-0 yapmak.”