Milletvekilleri, Söğütlü Belediye Başkanı Hüseyin Genç, İlçe Başkanı Adem Fidan, kadın kolları başkanı, gençlik kolları başkanı, ilçe yönetim kurulu üyeleri, belediye meclis üyeleri ve Ak Partililerden oluşan kalabalık bir parti mensubu tarafından karşılandı.

Açılış konuşmanı yapan Ak Parti İlçe Başkanı Adem Fidan, “26. Dönem Milletvekillerinin belirlendiği 1 Kasım seçim sonuçları ülkemiz ve milletimiz için hayırlı olsun. Milletvekili seçilen tüm vekillerimizi tebrik ediyorum, Allah hayırlı görevler yapmayı nasip etsin,  kendilerine başarılar diliyorum” dedi.

Ak Parti’den Sakarya Milletvekili seçilen İnsan Haklarından Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Ayhan Sefer Üstün ise, “Diğer seçimlerde olduğu gibi bu seçimde de bizleri mahcup etmeyen, bizlere yüzde 65,4 oranında oy vererek teveccüh gösteren ilçe vatandaşlarımıza, katkı ve emeklerinden dolayı ilçe teşkilatımıza, belediyemize çok teşekkür ediyorum” diye konuştu.

Program Ak Parti Sakarya İl Başkanı Fevzi Kılıç tarafından İlçe Teşkilatı adına Ak Parti Söğütlü İlçe Başkanı Adem Fidan, Kadın Kolları Başkanı Çiğdem Başkan ve Gençlik Kolları Başkanı Gökhan Karaca’ya çiçek takdim edilmesinin ardından sona erdi.