Mahalle başkanları toplantısına Adapazarı belediye baksan vekili Erol Aydın, Belediye Meclis Üyeleri, İlçe Yönetim Kurulu Üyeleri, İlçe Kadın Kolları Başkanı Fatma Varol, İlçe Gençlik Kolları Başkanı Sinan Likos ve Mahalle Başkanları katıldı 
 
İlçe Başkanı Mustafa Ak, Mahalle Başkanlarının taleplerini dinleyerek gündem değerlendirmesinde bulundu.
Başkan Ak, İstanbul’daki hain terör saldırını lanetleyerek  şehit olanlara Allah’tan rahmet, ailelerine de başsağlığı diledi. Yaralılara acil şifalar dileyen Başkan Ak, “Türkiye’nin ilerleyişini durdurmak isteyen terör örgütleri ve taşeronları, kardeşliğimizi, birlik ve beraberliğimizi bozamayacaklar. Bizi durduramayacaklar. Milletçe ve devletçe hep birlikte bir bütünüz. Nereden ne şekilde saldırırlarsa saldırsınlar, biz saldırdıkları yerde bir bütün olmaya, birlik olmaya devam edeceğiz” dedi.

Başkan Ak Teşkilat çalışmaları hakkında bilgi vererek düzenli olarak yürütme yönetim ve mahalle başkanları toplantılarımızı gerçekleştiriyoruz ve gerçekleştirmeye devam edeceğiz. Genel merkezin teşkilat performans sisteminde Sakarya'daki ilçeler arasında ilçe teşkilatı olarak en yüksek puanı alıyoruz en son yapılan değerlendirmede 81.5 puan alarak 71 sırada bulunan ilimizin 31 sırada yer almasını sağladık. Bu başarıda emeği geçen yönetim kurulu üyelerimize kadın ve gençlik kollarımıza mahalle başkanlarımıza ve yönetimlerine teşkilatımızın her kademesinde görev alan dava arkadaşlarımıza teşekkür ediyorum.  Teşkilatı olarak daha yüksek puan almalıyız  bize bu yakışır bunu da hep birlikte başaracağız” dedi.

AK Parti Adapazarı İlçe Başkanı Mustafa Ak, Mahalle Başkanlarının uyanık ve dikkatli olmaları gerektiğine vurgu yaparak, mahallelerde gerçekleşen en ufak olumsuzlukların teşkilata bildirmesini istedi. Başkan Ak, “Sizler bizlerin mahallelerdeki gözümüz kulağımızsınız” diye konuştu.



Mahallelerde üye çalışmalarının önemine değinerek, mahalle başkanlarından partiye yeni üyeler kazandırmalarını isteyen Başkan Ak, mahalle danışma toplantılarının mahalle ve sandık kurulu toplantılarının devam edeceğini vurgulayarak, önümüzdeki anayasa referandum sürecinde de mahalle yönetimlerinin aktif rol alacağını vurguladı.

Toplantıda Adapazarı Belediyesi Başkan Vekili Erol Aydın da mahalle başkanlarının sorularını cevaplayarak belediye çalışmaları hakkında bilgi verdi.
Kadın Kolları Başkanı Fatma Varol ise kadın ve genç girişimcilerle ilgili KOSGEB eğitim programı hakkında, mahalle başkanlarına bilgi vererek, mahallelerindeki kadın ve genç girişimcilerin bu desteklerden haberdar edilmeleri ve yönlendirilmeleri konusunda yardım istedi.