Birim başkanları toplantısına AK Parti Adapazarı İlçe Başkanı Mustafa Ak, İlçe Yönetim Kurulu üyeleri ve birim başkanları, İlçe Kadın Kolları Başkanı Fatma Varol, kadın kolları ve Gençlik Kolları birim başkanları katıldı. Adapazarı İlçe Başkanı Mustafa Ak, birim başkanlarına ve yönetimlerine yaptıkları çalışmalardan dolayı teşekkür etti.  

“Toplantıyı Engelsiz Kafede yaparak farkındalık oluşturmak ve engelli kardeşlerimize destek olmak yanlarında olduğumuzu onlara hissettirmek istedik” diyen İlçe Başkanı Mustafa Ak, organizasyonda kendilerine yardımcı olan Beyazay Derneği Sakarya Şube Başkanı Ferruh Kaledibi’ne teşekkür etti.



Başkan Ak, “İstanbul’da polisimize yapılan hain terör saldırısını kınıyorum, şehitlerimize Allah’tan Rahmet, yaralılarımıza acil şifalar diliyorum, milletimizin başı sağ olsun. Birlik beraberliğimize karşı yapılan bu saldırılar bizlerin birbirimize daha fazla kenetlenmemizi sağlamıştır.  Ülke olarak çok zor süreçlerden geçiyoruz. Allah’ın izni ile bu süreçten de güçlenip çıkacağız.  Güncel olayları  iyi takip etmeliyiz ve birim başkanlıkları olarak gerekli olan adımları hızlı şekilde atarak vatandaşımızı bilinçlendirmeliyiz. Önümüzdeki  süreçte yeni anayasa taslağı ile ilgili vatandaşımızı bilgilendirmemiz gerekmektedir. Yeni anayasa taslağında Cumhurbaşkanının yetkileri, milletvekillerinin durumu, yedek milletvekilliği, milletvekillerinin bakan olamaması, bakan olursa milletvekilliğinden istifa etmeleri gibi birçok bilgiyi vatandaşlarımıza aktarmalıyız. Güçlü bir Türkiye için yeni anayasa taslağının referandumdan geçmesi gerekmektedir” dedi.



Suriye’de yaşanan vahşeti de değerlendiren Başkan Ak, “Suriye’de yaşanan olayları hepimiz yakından takip ediyoruz. İnsanlık suçu işlenen Suriye'de, Halep’te yaşayan kardeşlerimiz bizim yardımlarımızı bekliyor. Türkiye her zaman mazlumun umudu olmuştur. Suriye'de yaşanan olayları, açlığı, susuzluğu, katliamı görmezden gelemeyiz. Türk Kızılayı’nın başlattığı yardım kampanyasına destek olmalıyız. HALEP yazıp 2868 göndererek oradaki kardeşlerimize yanlarında olduğumuzu hissettirmeliyiz” diye konuştu.