AK Parti Sakarya Kadın Kolları’nın her ay ayrı bir ilçede gerçekleştirdiği İlçe Başkanları Toplantısı bu ay Geyve ilçesinde yapıldı. Toplantı, AK Parti Geyve İlçe Kadın Kolları Başkanı Aynur Gökdemir ve ekibinin ev sahipliğinde gerçekleştirildi.

Toplantıya ilçe kadın kolları başkanlarının yanı sıra, AK Parti Merkez Karar Yönetim Kurulu Üyesi Çiğdem Erdoğan Atabek, Geyve Belediye Başkanı Murat Kaya ve AK Parti Geyve İlçe Başkanı Muhittin Irmak ile birlikte AK Parti Sakarya Kadın Kolları başkan yardımcıları katıldı.

AK Parti Merkez Karar Yönetim Kurulu üyeliğine seçilen Çiğdem Erdoğan Atabek toplantıda, Ankara’da yürüttüğü çalışmalar ile ilgili bilgiler verdi. Ardından yerel ve genel siyasetle ilgili değerlendirmelerde bulunan Atabek, en son olarak ilçe kadın kolları başkanlarının sorularını yanıtladı.

Yerel seçimlerde kadın ve kadın teşkilatlarının büyük etkisi olduğundan bahseden Geyve Belediye Başkanı Murat Kaya ise, hem ilçe kadın kolları başkan ve yardımcılarını hem de il kadın kolları ailesini başarılı çalışmalarından dolayı tebrik etti.

Ardından ilçe kadın kolları başkanlarına seslenen AK Parti Sakarya İl Kadın Kolları Başkan Vekili Ebru Kavasoğlu toplantının gündemiyle ilgili açıklamalarda bulundu. Teşkilatlanma çalışmaları, üyelik çalışmaları ve yaklaşan Kızılay Haftası ile ilgili ilçe kadın kollarına bilgiler veren Kavasoğlu, konuşmasının ardından ilçe kadın kolları başkanlarınca hazırlanan aylık faaliyet raporlarını inceledi.

İncelenen faaliyet raporları sonucunda, en fazla faaliyette bulunan ilçenin Kaynarca olduğu belirlendi. AK Parti Kaynarca İlçe Kadın Kolları Başkanı Hatice Mermer’e çiçek takdim edildi.