AK Parti Sakarya İl Kadın Kolları Başkanı Ebru Kavasoğlu, Ferizli’de düzenlenen bir etkinlikle, Ferizli İlçe Kadın Kolları Yönetim Kurulu üyeleriyle ile bir araya geldi.

AK Parti Ferizli İlçe Kadın Kolları Başkanı Yaşariye Döner ve ekibinin ev sahipliğinde, gerçekleştirilen kahvaltı programına, AK Parti Sakarya İl Kadın Kolları Başkanı Ebru Kavasoğlu’nun yanı sıra AK Parti Sakarya İl Kadın Kolları Başkan Yardımcısı, Siyasî ve Hukukî İşler Başkanı Merve Coşar da ve yönetim kurulu üyeleri de katıldı.

AK Parti Ferizli İlçe Kadın Kolları bünyesine, HAS Parti’den katılarak, ilçe danışma meclisinde rozetleri takılan yönetim kurlu üyeleri ile bir araya gelen AK Parti Sakarya İl Kadın Kolları Başkanı Ebru Kavasoğlu, kadın kolları ailesine katılmalarından duyduğu memnuniyeti dile getirerek, bir kez daha tebrik etti.

Program sırasında AK Parti Genel Merkez Kadın Kolları’nın kadına yönelik çalışmaları, planlanan projeleri ve devam eden etkinlikleri ile bilgiler veren AK Parti Sakarya İl Kadın Kolları Başkanı Ebru Kavasoğlu, AK Parti Kadın Kolları çatısı altındaki siyasî çalışmalar hakkında bilgiler verdi.

Ayrıca yerel ve ulusal gündemle ilgili değerlendirmelerde bulunan AK Parti Sakarya İl Kadın Kolları Başkanı Ebru Kavasoğlu, bu buluşmanın AK teşkilatlar için hayırlara vesile olmasını diledi.