AK Parti Serdivan İlçe Başkanı Osman Çelik de toplantıda hazır bulundu. Çelik yaptığı konuşmada, “İki ay önce yapılan kongre ile Serdivan İlçe Teşkilatı Yönetim Kurulu’nda görev alan arkadaşlarımızın büyük çoğunluğu yenilendi.  Ak Parti’de hedefler daima büyük ve uzun vadelidir. Partimizin sloganı da bu doğrultuda  ‘‘Hedef 2023, 2053 ve 2071’’ olarak belirlenmiş. Bu hedeflere ulaşmada yol arkadaşlığı yapacak teşkilatımızın farklı kademelerinde görev alan arkadaşlarımızın, bu tür organizasyonlarla bir araya gelerek, birbirini daha iyi tanıması büyük önem taşıyor” dedi.

Genel seçimlerin de yaklaştığına dikkat çeken Çelik, “Önümüzde yaklaşan ve partimizin hedeflerine ulaşmasında önemli bir dönemeç noktası olan 2015 Genel Seçimleri var. Bu seçimlerde olabildiğince yüksek oranda oy almamız, Anayasa değişikliği oylamasında gerekli olan 330 milletvekili sayısının bulunması açısından önemli. Bizim Sakarya’daki hedefimiz, seçilecek yedi milletvekilinin yedisinin de Ak Partili olması. İnşallah, Türkiye genelinde alacağımız yüksek oy oranı ile Anayasa değişikliğini yapar ve amaçlanan hedeflere emin adımlarla ilerleriz. Toplantıyı düzenleyen ve emeği geçen tüm arkadaşlara teşekkür ediyorum’’ dedi.

Toplantının son bölümünde Başkan Çelik, genç yaşına rağmen edindiği siyasi tecrübeleri, geçmişte yaşadığı acı tatlı hatıraları katılımcılara aktararak, özellikle gençlere parti yönetimlerinde yer verilmesinden yana olduğunu, onları yarınlara hazırlamanın yolunun bu olduğunu belirtti.

Bir sonraki toplantının Şubat ayında yapılmasına karar verilerek toplantı sona erdi.

ak_parti_serdivan2-004.jpg