Uzunkum Park’ta düzenlenen programa Aile ve Sosyal Politikalar Bakan Yardımcısı Çiğdem Erdoğan Atabek, AK Parti Sakarya Milletvekili Ali İhsan Yavuz, AK Parti İl Başkanı Fevzi Kılıç, AK Parti Sapanca İlçe Başkanı Nazmi Bostancı, Sapanca Belediye Başkanı Doç. Dr. Aydın Yılmazer, AK Parti Sakarya eski Milletvekili Erol Aslan Cebeci, Sapanca eski Belediye Başkanı İbrahim Uslu, MHP Sapanca İlçe Başkanı Berat Taner ve yönetim kurulu üyeleri, Saadet Partisi İlçe Başkanı Süleyman Pulat ve yönetim kurulu üyeleri, Sapanca Belediye meclis üyeleri, AK Parti Sapanca yönetim kurulu üyelerinin yanı sıra çok sayıda partili katıldı.

Milletvekili Yavuz, İlçe Başkanı Bostancı ve Belediye Başkanı Yılmazer tek tek masaları gezerek konuklarını selamladı. İftar vaktinin gelmesi ve ezanın okunmasının ardından dualarını eden misafirler oruçlarını açtı. 

İftar sonrası açıklama yapan İlçe Başkanı Nazmi Bostancı programa katılan herkese teşekkür etti. Bostancı, “Bu anlamlı akşamda bizleri yalnız bırakmadığınız için çok teşekkür ediyorum. Birlik ve beraberlik içerisinde bir iftar programı gerçekleştirdik. Ramazan ayının, yaklaşan Kadir Gecesi ve Ramazan Bayramının tüm İslam âlemine hayırlara vesile olmasını diliyorum” dedi.