Toplantıda konuşan AK Parti İl Başkanı Fevzi Kılıç, 1 Kasım seçimlerinin ardından yüklendikleri sorumluluğun bilincinde hareket ettiklerini belirterek, “Sakarya'da güzel hizmetlere hep birlikte şahit olacağız” dedi.

AK Parti İl Başkanlığı tarafından Orman Park’ta  İstişare ve Danışma Toplantısı düzenlendi. Toplantıya AK Parti İl Başkanı Fevzi Kılıç ve Yürütme Kurulu üyeleri, Bilim, Sanayi ve Teknoloji Bakan Yardımcısı Hasan Ali Çelik, Milletvekilleri Mustafa İsen, Ali İhsan Yavuz ve Recep Uncuoğlu, ilçe belediye başkanları ve İlçe başkanları katıldı.

Sorumluluk
Toplantıda 1 Kasım seçimlerinin kısa bir değerlendirilmesi yapıldıktan sonra 2016 yılı yatırımları değerlendirildi. AK Parti İl Başkanı Fevzi Kılıç, partilerinin büyük bir aile olduğunu belirterek, “Biz AK Parti ailesi olarak bir araya gelmek istedik” dedi. Kılıç, “1 Kasım seçimlerinde parti olarak Sakarya’da çok önemli bir oy oranı elde etti. Bu bize büyük bir sorumluluk yükledi. Bu sorumluluğumuzun bilincinde hareket ediyoruz. Sakarya'da güzel hizmetlere şahit olacağız” diye konuştu.

AKİM yeniden devrede

Kılıç, AKİM İletişim hattının yeniden yapılandırıldığını söyleyerek, “Biz ulaşılabilir olmak zorundayız bunun içinde nöbetçi vekil sisteminden sonra AKİM’i yeniden devreye alarak halkımıza daha yakın olma gayreti içerisindeyiz. Çalışmalarımız hizmet noktasında hiç ara vermeden sürecektir” dedi.

“Takipçisi olacağız”

İstişare toplantısında yerel yöneticiler ve teşkilat başkanları ilçelerinde devam eden ve yapılması gerekli hizmetlerle ilgili bilgiler verdi. Bakan Yardımcısı Çelik ve milletvekilleri ise hizmetlerin koordinasyonu için Ankara’da takipçisi olacaklarını belirtti. Vekiller, “Biz Sakarya’nın hizmetkarıyız. Seçim öncesinde söz verdiklerimizi yerine getirmenin gayreti içerisindeyiz. Siz değerli başkanlarımızın taleplerinin değerlendirilmesi konusunda gece gündüz çalışacağız. Bundan hiç şüpheniz olmasın” dedi.