AK Parti Adapazarı İlçe Teşkilatı olarak İlçe Başkanı Mustafa AK, Kadın Kolları Başkanı Fatma Varol ve ilçe yönetim kurulu üyelerinin yoğun katılımlarıyla ziyarette bulundular.

CHP Adapazarı İlçe Başkanı İlker Yılmaz, İlçe Kadın kolları ve İlçe Gençlik Kolları başkanları AK Parti Adapazarı İlçe Teşkilatını karşıladılar.

AK Parti Adapazarı İlçe Başkanı Mustafa AK ilk önce CHP Adapazarı İlçe Başkanı İlker Yılmaz’ı tebrik ederek görevinde başarılar diledi. AK Parti olarak yaptığımız bu ziyaretlerle teşkilatlar arasında bir köprü oluşturmak ve fikir alışverişlerinde bulunmak gayesi içerisindeyiz ifadelerinde bulundu.

CHP İlçe Başkanı İlker Yılmaz bu ziyaretten çok memnun olduklarını söylerken CHP İlçe Kadın ve Gençlik Kolları da aynı şekilde memnuniyetlerini dile getirdiler.

Karşılıklı diyalogların yanı sıra ülke gündemine de yer verilen ziyarette AK Parti Adapazarı İlçe Başkanı Mustafa AK yeni anayasanın yapılması gerektiğini ve bunun için gerekli olan her adımı atacaklarını söyledi. Başkan AK; anayasa değişikliklerinde birliktelik içinde olarak ülke menfaatleri doğrultusunda beraber hareket ederek ve her kesimi kapsayan bir anayasa oluşturmamız gerektiğini vurguladı.