Fatma Varol liderliğinde, 16 Nisan’da yapılacak referandum çalışmalarına aylar öncesinden başlayan AK Parti Adapazarı İlçe Kadın Kolları, 84 mahallede ev toplantıları, hasta-yaşlı, bebek ve esnaf ziyaretleri gerçekleştirerek, eş zamanlı olarak broşür ve gazete dağıtımlarını da sürdürüyor.
Bu etkinliklerin yanı sıra ana kademenin gerçekleştirdiği programlara, STK ziyaretlerine ve diğer faaliyetlere de eşlik eden Adapazarı Kadın Kollarını ziyaret eden Dış İşleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu, çalışmalar hakkında bilgi aldı.
İlçe Kadın Kolları Başkanı Fatma Varol, her seçimde olduğu gibi 16 Nisan’daki referandumda da hedeflerinin Adapazarı'nda bulunan 508 sandık çevresi başına en az bir ev toplantısı gerçekleştirmek olduğunu belirtti.
300. ev toplantısını, Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu’nun yanı sıra, Ak Parti Sakarya İl Başkanı Fevzi Kılıç, Milletvekili Prof. Dr. Mustafa İsen, Belediye Meclis Üyeleri, çok sayıda teşkilat mensubu ve yoğun bir mahallelinin gerçekleştirmekten büyük mutluluk duyduğunu ifade etti.

“AK Parti siyasetinin en önemli gücü kadınlardır”
Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu ise, 15 yıllık AK Parti iktidarının başarısındaki en önemli payın şüphesiz Kadın Kolları teşkilatlarına ait olduğunu belirterek, duyduğu memnuniyeti dile getirdi ve Adapazarı Kadın Kolları'nı başarılı çalışmalarından dolayı Başkan Fatma Varol'un şahsında tebrik etti.