Akyazı’da gerçekleşen sabah namazı programında AK Parti Sakarya İl Gençlik Kolları Yöneticileri, Akyazı İlçe teşkilatının misafiri oldu. Akyazı Gazi Süleyman Paşa Camii’nde gerçekleşen program sonrasında AK Parti Sakarya İl Gençlik Kolları Başkanı Yusuf Demir ve Yönetim Kurulu Üyeleri istişare ve değerlendirme toplantısını gerçekleştirdi.

“Nitelikli zihin, nitelikli teşkilat”
Gençlik Kolları Başkanı Yusuf Demir; "Gençler olarak İslami bilinç ile ümmet sevdası, milli şuur ile de memleket sevdalısı gençler yetiştirmek; geleceğin Türkiye'sinin tohumlarını şimdiden atmak arzusuyla farkındalık oluşturma çabası içinde olmalısınız. 'Nitelikli zihin, nitelikli teşkilat' mantığı ile hareket eden gençler, Yeni Türkiye'nin inşasında çok önemli bir rol alacaktır" dedi.

“AK gençlik sorumluluğunun farkında”
Demir;  15 Temmuz hain darbe girişiminden sonra AK Gençlik Sakarya'nın üzerine düşen sorumluluğunun farkında olduğunu ve bu sorumluluk duygusu ile her geçen gün daha da gayretli olacaklarını ifade etti.

“Sıkı bir çalışma disiplini benimseyeceğiz “
Akyazı Gençlik Kolları İlçe Başkanı Osman Öztürk ise; “Üye çalışmalarına ve mahallelere kadar konulan hedefleri, görevlendirmeleri yerine getirmek için Akyazılı gençler olarak sıkı bir çalışma disiplini benimseyeceğiz. Bulunduğumuz konumları, pozisyonları en iyi şekilde temsil etmemiz gerektiğinin farkındayız. Gayretliyiz ve AK Gençlik olarak vazifelerimizi yerine getirmeye hazırız” ifadelerini kullandı.