Sakarya Bolulular Derneği Başkan Yardımcısı Saim Yıldırım ve dernek üyeleri tarafından karşılanan milletvekili aday adayı Ahmet Orhan, “Arkamda sizlerin var olduğunu bilmek bana güç ve cesaret veriyor” dedi.

Sıcak karşılamadan duyduğu memnuniyeti dile getiren Orhan, “Burası benim ikinci adresim. Hepiniz beni tanıyorsunuz. Çıktığım bu yolda sizleri yanımda görmek beni mutlu edecek. Bu yola çıkmamın en büyük sebebi  bu toprağın güzel insanlarına hizmet etmek. Sizlerden biri olarak, sizleri en iyi şekilde temsil etmek” ifadelerine yer verdi.

ahmet_orhan_bolulu_destek1.jpg

Bolulular Derneği Başkan Yardımcısı Saim Yıldırım, “Derneğimizin kurucular kurulunda ve yönetiminde yer alan Ahmet kardeşimizin milletvekili aday adayı olması bizleri gururlandırdı. Dernek olarak parti ayrımı gözetmeksizin Ahmet kardeşimizin yanında olacağız. Bugünde bunu göstermek ve milletvekili aday adaylığını kutlamak için lokalimizde küçük bir ikramda vermek istedik. Yönetim kurulu üyemiz Ahmet Orhan’ın yolu açık olsun. Allah yardımcısı olsun” şeklinde konuştu.

ahmet_orhan_bolulu_destek2.jpg

Konuşmaların ardından yapılan yapılan ikram eşliğinde milletvekili aday adayı Ahmet Orhan ile hemşerileri arasında keyifli bir sohbet yapıldı. Programda Sakarya Engelliler ve Yardımlaşma Derneği Başkanı Bülent Dik'te yer alarak, Ahmet Orhan’ı kutladı.