Mahalle başkanları toplantısına AK Parti Adapazarı İlce Başkanı Mustafa Ak İlçe Yönetim Kurulu üyeleri Adapazarı belediye meclis üyeleri  İlçe Kadın Kolları Başkanı Fatma Varol ve Yönetimi, İlçe Gençlik Kolları Başkanı Sinan Likos ve yönetiminin yanı sıra Mahalle Başkanlarının katılımıyla Ofis Sanat Merkezinde gerçekleştirildi.

Adapazarı İlçe Başkanı Mustafa Ak, Mahalle Başkanlarının ve yönetimlerinin her şartta ilce Teşkilatlarına Yardımcı olduklarını vurguladı. Başkan Ak, “Her an her şartta yarın seçim olacak gibi hazır olan ve çalışmalarına ara vermeyen mahalle başkanlarını mahalle yönetimlerini mahalle sandık kurullarını ve bizi hiç yalnız bırakmayan desteklerini esirgemeyen üyelerimizi  kutluyorum. Geleceğin büyük ve güçlü Türkiye’sini hep birlikte oluşturacağız diyen ak Millet olarak çok zor bir süreçlerden geçtik önümüzdeki referandumda bu süreçlerden biridir sizlerden mahallelerinizde referandum sürecini halkımıza doğru anlatmanızı ve bu doğrultuda çalışmalar yapmanızı istiyorum” dedi.

Başkan Ak, “Sizler bizlerin göremediği mahallelerinizdeki eksikleri bildirerek mahallelerde giderilmesi gereken sorunların konusunda bizlere yol gösteriyorsunuz. Sizlerden gelen talepleri belediye meclis üyelerimiz aracılığı ile ilgili belediyelere ulaştırarak hep birlikte kalıcı çözümler üretmeye çalışıyoruz Bu çalışmalarımızda  bizlere destek veren ve çözüm süreçlerini belediyelerimizde değerlendirip çözüm üreten belediye meclis üyelerimize de ayrıca teşekkür ediyorum” şeklinde konuştu.


Ak,  mahallelerdeki üye güncellemelerinin tamamının bitirildiğini belirterek, “Bu konuda ilçe yönetimimize yardımcı olan tüm mahalle yönetimlerimize teşekkür ediyorum.  Şimdiye kadar olduğu gibi bundan sonrada birlik ve beraberlik içinde ülkemizi daha ileri hedeflere birlikte ulaştıracağız” dedi.

AK Parti Adapazarı İlçe Başkanı Mustafa Ak ayrıca, Mahalle Başkanlarının ilce teşkilatının çalışmalarına verdikleri desteğin çok büyük olduğunu vurguladı. Teşkilatın kılcal damarları olan mahalle yönetimlerinin aktif olarak çalışmalarına devam edeceğini söyleyen AK, mahallelerdeki mahalle toplantılarının yanı sıra sandık kurulu toplantılarının da devam edeceğini söyledi bu çalışmalar sonrasında yarınlarımıza çocuklarımıza daha güçlü bir Türkiye bırakacağız diyerek sözlerini bitirdi mahalle başkanları toplantısı toplu çekilen hatıra fotoğrafı sonrası sona erdi.