Devletimiz ve milletimi adına hayırlı uğurlu olsun. İnşallah daha ilk turda seçilip hizmetlere aynen, daha hızlı bir şekilde devam eder.

Cumhurbaşkanı ile uyumlu bir şekilde çalışan AK Parti Hükümeti ülkeyi daha farklı noktalara taşır. Temennimiz bu…

Diyeceksiniz ki, “daha şimdiden Recep Tayyip Erdoğan’ı Cumhurbaşkanı ilan ettin.” Bence sizde buna şimdiden alışın.

Gerçi sizde “çatı adayı” Ekmeleddin İhsanoğlu’nun Cumhurbaşkanı seçilebileceğine inanmıyorsunuz ya inanıyormuş gibi yapıyorsunuz.

Nasılsa seçilemez diye, daha adını bile doğru dürüst ezberleyemediniz. Hele bu saatten sonra ezberlemeye de gerek kalmadı…

Hoş mahkeme kararıyla ismini, soyadını değiştirip duran birine insanın nasıl hitap edeceğini şaşırması doğaldır.

Baksanıza önce “Muhammet” olan ismini mahkeme kararıyla “Mehmet” olarak değiştirmiş. Gerekçede “kariyermiş.”

Bu nasıl bir “maneviyatçı ve mukaddesatçı” bir “çatı adayı” ise “Muhammet” ismini “kariyerine” tercih etmiş.

Şahsen dünyanın en “kariyerli” işini verseler “Muhammet” ve hali hazırda kendi ismim olan “Mustafa’yı” hiçbir şeye değişmem…

Allah işte böyle insanın ayağına dolaştırır. CHP ve MHP’nin “çatı adayı” diye ortaya çıkarır ve bugüne kadar yaptığın “kariyeri” elinden alır.

Hatta seni CHP’nin elinde rezil, rüsva eder “çatı aday” diye çıktığına çıkacağına da bin pişman olursun. Sokağa çıkacak yüzün kalmaz.

Müslümanım diyen biri, dünya nimetleri için “Muhammet” isminden vazgeçer mi? Bunu aklının ucundan bile geçirmez.

Kim bilir seni “çatı aday” göstersinler diye kapalı kapılar ardında daha nelerden vazgeçtin? Maazallah seçilirsen de nelerden vazgeçeceksin…?

Bu arada BDP’nin Cumhurbaşkanı Aday’ı Selahattin Demirtaş’tan çok fazla bahsetmek istemiyorum.

Onlarda seçilemeyeceklerini biliyorlar ama yinede kimseye “angajman” olmadan kendi adaylarını çıkartmaları önemli. En azından herkesin adayı belli oldu.

Gerçi CHP ve MHP “çatının altına” girip 10 Ağustosta yapılacak olan seçimde alınacak mağlubiyeti gizlemeye çalışacak ama nereye kadar…?

Netice itibariyle Recep Tayyip Erdoğan’ın Cumhurbaşkanı adayları arasında tartışmasız en şanslı isim olduğu ayan beyan ortada.

Muhtemelen de Recep Tayyip Erdoğan daha ilk tur seçimlerinde yüzde ellinin çok üzerinde oy alıp “Pembe Köşke” çıkar gibi gözüküyor.

Öyleyse biz şimdiden “12. Reisicumhur” devletimize ve milletimize hayırlı uğurlu olsun diyelim…