Çözümler sundu

Saadet Partisi (SP) Sakarya Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Fahrettin Abay, beraberinde Erenler Belediye Başkan Adayı Abdullah Satır ile birlikte Marangozlar Sanayi esnafını ziyaret etti. Bölge esnafı tarafından iğiyle karşılanan Saadet Partili heyet, esnafların sıkıntıları dinlerken, bunlara karşı çözüm yollarını aktardı.

“İsraf her yerde”

Piyasaların artık güven vermediğini, durgunluğu yoğun bir şekilde hissettiklerini kaydeden Marangoz Sanayi esnafları çözümü Saadet Partisi’nde gördüğünü söyledi. Esnafın desteğinden ötürü teşekkür eden Fahrettin Abay, ülkenin bir israf içinde olduğunu bunun belediyelere de yansıdığını söyledi. Abay, “Her zaman diyoruz öncelikli olarak israfa son vereceğiz. İsraf biterse herkes rahat bir nefes alır. Sosyal yardımlar da artar, belediyelerin hizmetlerinde de aksama olmaz” dedi.

Halkla birlikte yönetim

Saadet Partisi’nin gittiği her yerde çözüm ürettiklerini belirten Fahrettin Abay, “İş başına geldiğimizde gerek Büyükşehir’i ve gerekse ilçelerimizi halkımızla birlikte yöneteceğiz. Halkımızı talepleri ve önerileri bizim için çok değerlidir. Esnafımız, üreticimiz ve tüm halkımızın desteği, belediyelerimiz işlerinde itici güç olacaktır. Görüyoruz ki Milli Görüş’ün zamanı geldi. Geçmişteki tüm tecrübelerimizi projelerimizle birleştirmek suretiyle halkımıza hizmet edeceğiz. 1 Nisan sabahı Saadet Partisi’nin güneşi tüm Sakarya’da doğacaktır. Şeffaf, dürüst, ilkeli, israftan uzak ve liyakatli kadrolar, bu millete bu kente hizmet için var güçleriyle çalışacaktır. İnşallah Saadetli günler göreceğiz” diye konuştu.