İl Sağlık Müdürlüğü Kamu Hastaneleri Hizmetleri Başkanlığı Evde Sağlık Hizmetleri (ESH) Birimi personeline başarılı çalışmalarından dolayı teşekkür belgesi verildi. İl Sağlık Müdürü Doç. Dr. Aziz Öğütlü’nün makamında gerçekleşen törende, Kamu Hastaneleri Hizmetleri Başkanı Op. Dr. Özcan Öktem, Başkan Yardımcısı Op. Dr. Mahmut Atum, Evde Sağlık Hizmetleri İl Koordinatörü Dr. Asuman Kayhan İnce ve Sorumlu Uzman Filiz Koç hazır bulundu.

Öğütlü, evde bakıma muhtaç hastalara götürülen hizmetin önemli bir sağlık hizmeti olduğunu dile getirerek, “Evde Sağlık Hizmetleri ekiplerimizin çalışmalarını takdirle karşılıyoruz. Yaşlı nüfusun her yıl artığını düşünürsek ilerleyen yıllarda evde sağlık hizmetleri çok daha önemli bir hale gelecek. Bakanlığımızın talimatları doğrultusunda, bizler bu ihtiyacı karşılamak için her zaman hazır olacağız. Evde sağlık hizmetlerinde görev yapan hekimlerimizi ve personelimizi gayretli çalışmaları dolayısıyla tebrik ediyorum. Buradaki arkadaşlarımızın nazarında tüm personelimize teşekkür ediyorum” diye konuştu.

Dr. Asuman Kayhan İnce, Diş Hekimi Necmettin Karakaya ile Sağlık Memuru Cemil Küt’e başarılı çalışmaları dolayısıyla teşekkür belgesi verildi.