Haftada iki gün, üçer saat olmak üzere Türk Müziği uzmanı ve orkestra şefi Ali Ökdem yönetiminde en yakın zamanda bir konser vermek üzere çalışmalarını sürdüren müzikseverler, Sapanca Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü tarafından açılmış olan bu kurs için Sapanca Belediye Başkanı Dr. Aydın Yılmazer’ e büyük bir teşekkür borçlu olduklarını belirttiler.

Ağırlıklı olarak iki makam temeline göre bestelenmiş şarkı ve türkü formundaki 25 esere zevkle çalıştıklarını belirten müzik meraklıları, mayıs ayı gibi verecekleri konserle, hem Sapanca Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü’nü hem de bu müdürlüğün kültürel hamlelerini çok güzel bir verime kavuşturacaklarını açıkladılar.

turk_muzigi_korosu2.jpg

Sapanca Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürü Cemal Karaağaç, “Kültürel hizmetlerde de öncü bir ilçe belediyesi olmak için her imkanı halkımıza sağlayan Belediye Başkanımız Dr. Aydın Yılmazer’e teşekkür ediyoruz. Halkımızdan gelebilecek her kültürel öneriye büyük bir önem atfetmektedir. Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü’müz de Belediye Başkanımızın kültürel yaklaşımlarını, halkımızdan gelen taleplerle buluşturmayı sürdürecektir” dedi.