17 yaşımdan beri okuyorum, iyi bir kitaplığım var. Benim gibi, bu ülkede yüzbinlerce okumuş, bilgili, dünyayı takip eden insan var…

Amerika ve Avrupası, işte bu yüzbinlerce okumuş insanı yönetmesi için başımıza sümüklü bir Mehdiyi bize reva görüyor.

Yüzlerce akademisi olan, yüzlerce kurumu olan, bağımsızlık savaşı ve cumhuriyeti olan, yüzlerce şehri, on binlerce sanayisi ve on binlerce batı üniversitelerinde okumuş insanı olan, bu ülkenin başına, bir sümüklü Mehdi’yi layık görüyorlar.

Bu meczuplar, bu hırsızlar, bu yalancılar ordusu ve başlarında sümüklü bir mehdinin bu ülkeyi yönetmesi için Amerika ve Avrupa tarafından düğmeye basıldı.

Hiç mi ağrınıza gitmedi?

Bu koskoca tarih ve kültürü olan bir ülkenin başına Amerika ve Avrupası bir sümüklü mehdiyi uygun gördü.

Batılıların partilerinize, meclisinize, işadamlarınıza, insanınıza verdikleri değer bu, sizi bu sümüklü Mehdi yönetsin, dediler.

Bu ülkenin bir partisi, bir yazarı, bir insanı olarak Batılıların sizi bu denli aşağılamasından hiç mi utanmadınız?

Bu muhteşem toprakları sümüklü Mehdi yönetsin diye düğmeye basmışlar, karar vermişler, bu emperyalist dünyaya söyleyecek tek bir lafınız dahi yok mu?

Ve bugün, bu manyak Mehdi’yi ülkenizin başına layık görenlerin davaları ve dünyadaki algısını değiştirmek için ortaya sürdüğü ‘kontrollü’ lafını sürdürüyorsunuz.

Be mübarek ne diyelim sana, darbeye ve ihanete karşı koymaya çalışan bu soylu insanların her türlü aşağılaması ve küfrünü ve isyanını hak ediyorsunuz. (Nihat Genç)

Sağlıcakla kalı…