Karasu Belediye Başkanı Mehmet İspiroğlu, yüksek kesimlerde etkili olan kar yağışı nedeniyle ulaşımın aksamaması için Belediye ekipleri ile birlikte köy köy dolaşıp yolların açık tutulması için çaba gösteriyor. Köylerde vatandaşları da kahvehanelerde, ziyaret eden Başkan İspiroğlu, zaman zaman greydere binerek ekiplerle birlikte köy yollarının açık tutulması için çalışmalarını sürdürüyor.

İspiroğlu köylü vatandaşların sorunlarını dinledi

Başkan İspiroğlu; "Karasu'da devam eden kar yağışı dolayısıyla Karasu Belediyesi Fen İşleri ekipleri yol açma ve tuzlama çalışmalarına devam ediyor. Belediye ekiplerimiz kırsal alanlarda yoğun kar yağışı nedeniyle alarma geçti. Kar yağışı sebebiyle yolların kapanmaması, yollarda buzlanma oluşmaması için kar küreme ve tuzlama yapan ekipler, greyder ve kepçelerle mücadele ediyorlar. Yolların kapanmaması, yollarda kayma ve buzlanmanın oluşmaması için 24 saat görev yapan ekipler, Halkımızın kullanım alanları olan yerler ve yollarda açılarak vatandaşların mağdur olmaması için karla mücadele çalışmaları sabaha kadar sürdürüldü. Karla mücadele çalışmaları zor bir o kadarda külliyetli bir iş ama bu mücadelenin altından kalkacak gücümüz var. Şu anda Karasu Belediyesi olarak çalışmalarımız aralıksız devam ediyor dedi.

Başkan İspiroğlu, Karasu Muhtarlar Derneği Başkanı İsmail Hakkı Topaloğlu ile birlikte köy yollarının açık tutulması için ekipleri devamlı teftişe çıkarak köylerde bulunan vatandaşların sorunlarını birinci ağızdan dinliyor. /Kadir KARAKAŞ