Bu yıl 24’üncüsü kutlanan Vergi Haftası kutlamaları Sakarya’da çeşitli etkinliklerle kutlanmaya devam ediliyor. Vergi Haftası etkinlikleri çerçevesinde Sakarya Vergi Dairesi Başkanı Recep Alp ve Gelir İdaresi Grup Müdürleri Sakarya Ticaret Borsası ziyaret edilerek Yönetim Kurulu Başkanı Fikri Koç ve Sakarya Ticaret Borsası Yönetim Kurulu Üyeleri ile görüştü.

Vergi Denetim Kurulu Küçük ve Orta Ölçekli Mükellefler Sakarya Grup Başkanı Adem Güngör ve Grup Başkan Yardımcısı Arif Güroğlu da Başkan Recep Alp'i makamında ziyaret ederek Vergi Haftasını kutladı.

Vergi Dairesi Başkanlığını ziyaret eden TÜRMOB Genel Sekreteri Yücel Akdemir ile Sakarya SMMMO Yönetim Kurulu Başkanı Selahattin Çakırsoy ve Yönetim Kurulu üyeleri Başkan Recep Alp ile bir süre görüşerek Vergi Haftasını kutladı.

Adapazarı Ahmet Akkoç İlköğretim Okulu ve Sabiha Hanım İlköğretim Okulu öğrencileri öğretmenleri ve Okul Müdürleri ile birlikte Gümrükönü Vergi Dairesi'ni ziyaret etti. Çeşitli hediyeler ile karşılanan çocuklar vergi dairesi işlemlerini yerinde gözlemledi. Çocuklara vergi ödevinin önemi hakkında bilgi veren Gümrükönü Veri Dairesi Müdürü Mehmet Tırınk daha önceki yıllarda yaptığı uygulamasına devam ederek çocuklarda vergi bilincinin oluşmasını teşvik amacıyla bir ilkokul öğrencisine temsili olarak makamını devir etti. Küçük vergi dairesi müdürü Strateji Müdürü Şeref Büyükdumanlı ve Mehmet Tırınk'dan vergi dairesi işlemleri hakkında bilgi aldı.

Mehmetçik İlköğretim Okulu ve Karaman İlköğretim Okulu öğrencilerini okullarında ziyaret eden Vergi Dairesi Müdürlüğü yöneticileri çocukların Vergi Haftasını kutladı.