İlk olarak Türkiye Muharip Gaziler Derneği Sakarya Şube Başkanı Erol Demir’i ziyaret eden Vali Ahmet Hamdi Nayir, burada yönetim kurulu üyeleri ve Gaziler ile bir süre sohbet etti.

Daha sonra Türkiye Harp Malulü Gaziler Şehit Dul ve Yetimleri Derneği Sakarya Şubesi Başkanı Mustafa Çolak’a iade-i ziyarette bulunan Vali Ahmet Hamdi Nayir, hem Şehit ailelerimizin hem de Gazilerimiz ile yakınlarının milletimizin gönlünde çok değerli bir yerde bulunduklarını söyledi.

Ziyaretten duydukları memnuniyeti dile getiren Dernek Başkanları Erol Demir ve Mustafa Çolak, ilgi ve alakaları için de Vali Ahmet Hamdi Nayir’e üyeleri adına teşekkür ettiler.

Her iki dernekte Şehit ailelerimiz ile Gazilerimizin sıkıntı ve taleplerini dinleyen Vali Ahmet Hamdi Nayir, fedakârlıkların en büyüğünün vatan uğrunda can verip Şehitlik mertebesine ulaşmak ya da Gazilik onuruna erişmek olduğunu belirterek, bu fedakârlıklar karşısında da devletimizin ve milletimizin her daim yanlarında olacağını ifade etti.

Şehit yakınları ve Gazilerimizle bir süre sohbet ederek askerlik anılarından da bahseden Vali Nayir, tüm Şehitlerimizi rahmetle, minnetle yâd ettiklerini, Gazilerimize de sağlıklı ve hayırlı bir ömür dilediklerini sözlerine ekledi.