Adapazarı Kaymakamı Yusuf Ziya Çelikkaya, İl Milli Eğitim Müdürü Fazilet Durmuş, İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü yetkililerinin de eşlik ettiği ziyarette öğrenciler tarafından çiçeklerle karşılanan Vali Balkanlıoğlu, öğrencilerden kurulu Mehter Takımının gösterisini çok beğendiğini ifade etti.

Öğretmenler Odasında öğretmenlerle de bir araya gelen Vali Balkanlıoğlu, okul müdüründen okulun ve öğrencilerin durumu hakkında genel bilgiler aldı.

Sınıfları gezerek öğrencilere tavsiyelerde de bulunan ve projelerini izleyen Vali Balkanlıoğlu, tüm eğitimciler ve öğrencilere başarılar diledi.

Daha sonra Nilüfer Özel Eğitim İş Uygulama Merkezi Okulunu ziyaret ederek yöneticiler ve eğitimcilerle görüşen Vali Balkanlıoğlu, özel eğitim okullarımızın toplumdaki en önemli görevlerinden birisini üstlendiğini dile getirerek, onların geleceğine yön veren eğitimcilerin de toplumda farklı bir yere sahip olduğunu sözlerine ekledi.

Okulda incelemelerde bulunan ve özel eğitim öğrencilerinin etkinliklerine de ortak olan Vali Balkanlıoğlu, onlarla bir süre sohbet edip hatıra fotoğrafı da çektirdi.