Sakarya Serbest Muhasebeci ve Mali Müşavirler Odası’nın (SMMMO) mevcut başkanı Selattin Çakırsoy, 19 Mayıs’ta yapılacak seçimde yeniden başkanlığa aday olduğunu açıkladı.

Çok sayıda üyenin katılımıyla Tuna Tan Tesislerinde bir toplantı gerçekleştiren mevcut başkan Selattin Çakırsoy, 3 yıldır görevde olduğunu ve yönetimiyle birlikte özellikle eğitim çalışmalarına ağırlık verdiklerini söyledi.

“Birikimimiz çok, yolumuz uzun” diyen Başkan Çakırsoy, “3 yıl önce göreve geldiğimizde odamıza yeni bir bina kazandırmak istediğimizi söylemiştik. Bunu yerine getirdik. Muhasebeciler Odası şu anda bin 500 metrekarelik son derece modern bir binada hizmet veriyor. Ayrıca binamızda sosyal tesisimiz de mevcut. Oda üyelerimize en iyi hizmeti verebilmek için özellikle eğitim faaliyetlerine büyük önem verdik. Sürekli gelişime ve eğitime açık şartlar oluşturarak, başarıyı yakaladık” dedi.

Çakırsoy, bundan sonraki hedeflerinin mesleki kurumsallaşma ve uzmanlaşma olduğuna dikkat çekerek, kendisine destek veren tüm üyelere teşekkür etti.