Yedirenk Uluslararası Öğrenci Derneği tarafından Sakarya Kent Park'ta düzenlenen kahvaltı programına Orta Asya ve Kafkasya bölgelerindeki çok sayıdaki ülkeden Sakarya’ya gelerek eğitim gören 100'e yakın öğrenci katıldı.

Sakarya’da misafir olan uluslararası öğrencilerin maddi ve manevi ihtiyaçlarına destek olabilmek amacıyla kurulan Yedirenk Uluslararası Öğrenci Derneği tarafından düzenlenen bu programla öğrenciler derneğin faaliyetleri hakkında bilgi sahibi oldular.

Programda konuşan Yedirenk Uluslararası Öğrenci Derneği Başkanı Cahit Öner, Orta Asyalı ve Kafkasyalı öğrencilere yalnız olmadıkları mesajını verdi. Öner konuşmasında öğrencilerin ihtiyaçlarına yönelik yürüttükleri faaliyetler hakkında detaylı bilgilendirmelerde bulundu.

Öner; “Misafir öğrencilerimiz Yedirenk Uluslararası Öğrenci Derneği’nin düzenlediği kahvaltı programıyla Sakarya’da yalnız olmadıklarını gördüler. Program vesilesiyle kendileri gibi olan çok sayıda uluslararası öğrenciyle tanışma fırsatını da yakalamış oldular” şeklinde konuştu.