Genel Kurul’un açılışında konuşan Cumhurbaşkanı Erdoğan, 7 Haziran seçimlerinde Türkiye’nin 2023 hedefleri bakımından hayati önemi olan bir seçimi yaşayacağının altını çizdi.

Seçim sonuçlarının şimdiden Türkiye için, millet için hayırlara vesile olması temennisinde bulunan Erdoğan, “Türkiye’nin milletin oyuyla iş başına gelmiş ilk Cumhurbaşkanı olarak bu süreçte bir kenarda beklemem elbette düşünülemez. Ülkemin ve milletimin geleceğiyle ilgili görüşlerimi seçim döneminde de her fırsatta ifade ediyorum, etmeye de devam edeceğim. Gerek toplu açılış törenleri vesilesiyle gittiğim illerimizde, gerekse katıldığı diğer programlarda düşüncelerimi, tekliflerimi milletimle paylaşıyorum. Her hangi bir siyasi parti için değil Türkiye için, tüm milletimiz için ne düşünüyorsam, ne hedefliyorsam onu söylüyorum” diye konuştu.

tzob_genel_kurul2.jpg

Cumhurbaşkanı Erdoğan, kendisinin bugünkü sorumluluğunun ülkenin ve milletin geleceği için bu görüşleri ifade etmek, meselenin gündeme gelmesini ve tartışılmasını sağlamak olduğunu kaydetti.

Erdoğan, “Ülkemizin 2023 hedeflerine ulaşabilmesi için de ben bu müzakerelere ihtiyacı olduğuna inanıyorum. Sizlerden de buna destek vermenizi, katkı sağlamanızı bekliyorum” diye konuştu.

TZOB’un genel kuruluna, Aile ve Sosyal Politikalar Bakanı Çiğdem Erdoğan Atabek de katıldı. 

tzob_genel_kurul3.jpg