Suriye'nin İdlib kentinde, rejim unsurlarının düzenlediği hain hava saldırısında şehit olan 33 kahraman askerimiz memleketlerinde toprağa verildi.

Kayseri

İdlib'te düzenlenen hava saldırısında şehit olan Kayserili Piyade Uzman Onbaşı Ali Taşöz, memleketi Develi'de son yolculuğuna uğurlanıyor. Şehidin annesi Penbe Taşöz, oğlunun tabutu başında asker selamı vererek, "Sana söz verdim ağlamayacağım oğlum" dedi. Şehidin kız kardeşi Sena ise ağabeyinin üniformasını giyerek, tabutun başında asker selamı verdi.

İdlib'deki hava saldırısında şehit olan Kayserili Piyade Uzman Onbaşı Ali Taşöz, memleketi Develi'de son yolculuğuna uğurlandı. Develi Çarşı Camisi'nde kılınan şehidin cenaze namazına binlerce kişi katıldı.

Gaziantep

İdlib'de rejimin hava saldırısında şehit olan Uzman Onbaşı Veysel Günay, memleketi Gaziantep'in İslahiye ilçesinde düzenlenen törenle son yolculuğuna uğurlandı. Törende zor anlar yaşayan şehidin hamile eşi Seyhan Günay ise karnında taşıdığı emaneti severek eşini uğurladı.

Hatay

Suriye’nin İdlib kentinde rejim güçlerince düzenlenen hava saldırısında 34 arkadaşı ile birlikte şehit olan Teğmen Mustafa Bayrakdar’ın cenazesi memleketi Hatay’da gözyaşları arasında toprağa verildi. Şehidin cenazesine İçişleri Bakanı Süleyman Soylu’nun yanı sıra kent protokolü ve binlerce vatandaş katıldı. 

Suriye’nin İdlib kentinde yaşanan hava saldırısında şehit olan Emin Yıldırım, Hatay’da son yolculuğuna uğurlandı. Törene İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, Diyanet İşleri Başkanı Ali Erbaş, Hatay Valisi Rahmi Doğan, AK Parti ve CHP milletvekilleri, askeri erkan ve çok ayıda vatandaş katıldı.

Kahramanmaraş

Suriye’de rejim güçlerinin hava saldırısı sonucu şehit düşen Piyade Uzman Onbaşı Ahmet Saygılı (23), memleketi Kahramanmaraş’a dualarla son yolculuğuna uğurlandı. Şehidin cenazesine AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Mahir Ünal, Vali Vahdettin Özkan, Büyükşehir Belediye Başkanı Hayrettin Güngör ile askeri ve sivil erkan katıldı.

Mersin

Mersinli Şehit Uzman Onbaşı İbrahim Tüzel'in Mersin'in Erdemli ilçesindeki Ulu Cami bitişiğindeki meydanda düzenlenen törenin ardından son yolculuğuna uğurlandı.

Suriye'nin İdlib bölgesinde düzenlenen hava saldırısında şehit olan 33 askerden Astsubay Çavuş Mehmet Muhammet Akay (21), memleketi Mersin'de göz yaşları arasında son yolculuğuna uğurlandı.

Suriye'nin İdlib kentinde düzenlenen hava saldırısında şehit olan 33 askerden biri olan Piyade Uzman Çavuş Osman Ak, memleketi Mersin’in Silifke ilçesinde düzenlenen törenle son yolculuğuna uğurlandı.

Samsun

Suriye'nin İdlib bölgesinde rejim güçlerinin saldırısı sonucu şehit olan Samsunlu Uzman Onbaşı Tayfun Pekel, binlerce kişi tarafından son yolculuğuna uğurlandı.

Bingöl

İdlip’de rejimin hain saldırısı sonucu şehit olan Astsubay Muharrem Öğütcü, memleketi Bingöl'ün Karlıova ilçesinde düzenlenen törenle ebediyete uğurlandı.

Adıyaman

Suriye’nin İdlib Kentinde Türk Silahlı Kuvvetlerine yönelik düzenlenen hain saldırıda şehit olan 33 Mehmetçikten birisi olan Adıyamanlı İstihkam Uzman Onbaşı Mehmet Orhan'ı son yolculuğuna binlerce kişi uğurladı.

Tokat

Suriye'nin İdlib kentinde, hava saldırısında şehit olan Piyade Uzman Çavuş Adem Akın'ın (30) cenazesi Tokat’ta toprağa verildi.

Osmaniye

Suriye’nin İdlib bölgesinde rejim güçlerince düzenlenen hava saldırısında şehit düşen Uzman Çavuş Batuhan Tank, memleketi Osmaniye’nin Kadirli ilçesinde düzenlenen törenle toprağa verildi.

Antalya

Suriye'nin İdlib bölgesinde rejimin saldırısı sonucu şehit olan Piyade Uzman Onbaşı Turgut Burkay Korkmaz'ın cenazesi, gözyaşları içerisinde defnedildi. Cenaze törenine binlerce vatandaş katılırken, Korkmaz’ın ailesi gözyaşı döktü.

Afyon

Suriye'nin İdlib bölgesinde rejimin saldırısı sonucu şehit olan Piyade Uzman Onbaşı Turgut Burkay Korkmaz'ın cenazesi, gözyaşları içerisinde defnedildi. Cenaze törenine binlerce vatandaş katılırken, Korkmaz’ın ailesi gözyaşı döktü.

Tekirdağ

İdlib’de yaşanan hain saldırıda şehit olan Tekirdağlı Piyade Uzman Onbaşı Birhan Er’in cenazesi Tekirdağ’ın Çorlu ilçesi Hacı Mehmet Şirikçi Camisi'nden kaldırıldı. Şehidin cenazesine binler katıldı.

Adana

Suriye’nin İdlib kentinde rejim güçlerince düzenlenen hava saldırısında şehit olan Uzman Çavuş Selman Cankara’nın cenazesi memleketi Adana’da toprağa verildi.

Zonguldak

Suriye'nin İdlib kentinde düzenlenen hain saldırıda şehit düşen 25 yaşındaki Tolga Can Yılmaz’ın Türk bayrağına sarılı naaşı Çaycuma ilçesinde düzenlenen cenaze töreninin ardından son yolculuğuna uğurlandı.

İzmir

İdlib’de rejim güçlerinin hava saldırısında şehit olan Uzman Onbaşı Ahmet Alpaslan, İzmir’in Gaziemir ilçesinde son yolcuğuna uğurlandı.