Kısa bir süre önce Sakarya Baro Başkanlığı’na seçilen Recep Hacıeyüpoğlu’na ziyaretler sürüyor. İnsan Hakları Derneği’nin ziyaretinde konuşan Başkan Hacıeyüpoğlu, “Bir İnsan Hakları Derneği olan Mazlum-Der eski Başkanı olarak insan hakları noktasındaki mücadelelere tam destek vereceğiz. İnsan Hakları Mücadelesi veren tüm STK’ların yanındayız” dedi.

İnsan Hakları Derneği Başkanı Nesrin Gümüş ve Dernek Üyeleri Baro Başkanlığı’na seçilen Recep Hacıeyüpoğlu’na hayırlı olsun ziyaretinde bulundular.

Baro Başkanlığı’nın hayırlı olmasını temenni eden Gümüş, “İnsan Hakları Derneği olarak Baro ile yakın çalışmalarımız oluyor. Başkanımız Recep Hacıeyüpoğlu’nun Mazlum-Der gibi önemli bir İnsan Hakkı Derneği’nin eski başkanı olması bizim için oldukça sevindirici. İnsan Hakları Derneği olarak Baro ile birlikte önemli çalışmalar gerçekleştirebileceğimize inanıyoruz” şeklinde konuştu.

Başkan Hacıeyüpoğlu ise, “Benim için bu ziyaret çok önemli anlamlar ifade ediyor. Türkiye’de insan haklarının gelişmesi için mücadele eden STK’ların içerisinde en köklü kuruluşlardan biri İnsan Hakları Derneği’dir. İnsan Hakları noktasında bugüne kadar büyük mücadeleler veren İnsan Hakları Derneğimize Baro olarak elimizden gelen bütün desteği vereceğiz” dedi.