Erenler Belediye Başkan Yardımcıları Rahmi Şengül,Serkan Cerrahoğlu beraberinde Erenler Belediyesi Özel Kalem Müdürü Bekir Yıldız, İlçe kamu kurumlarında görevli müdürler ile kahvaltı programında bir araya geldi. Kurumlar arası iş birliği ve koordinasyonu sağlamak amacıyla yapılan toplantıya ilçe kamu kurumlarında görev alan tüm müdürler katıldı.İlçe genelinde yapılan hizmetlerin değerlendirildiği toplantıda Belediye Başkan Yardımcıları İlçe müdürleri ile ilçe sorunlarının, talep ve görüşlerin daha hızlı bir şekilde çözüme kavuşturulabilmesi adına fikir alışverişinde bulundular.

Kaliteli hizmet

Toplantıda İlçedeki tüm kamu kurumları ile koordineli çalışıldığını belirten Erenler Belediye Başkan Yardımcısı Serkan Cerrahoğlu konuşmasında, “Erenlerimize daha kaliteli bir hizmet sunabilmek için İlçemizde bulunan tüm kamu kurumları ile birlikte koordineli bir şekilde çalışıyoruz. Tüm kamu kurumlarımız ile istişarede bulunarak, uyum içerisinde hareket ederek ilçemiz adına güzel çalışmalara imza atacağız” dedi.

“İstişare halindeyiz”

Toplantıda konuşan Erenler Belediye Başkan Yardımcısı Rahmi Şengül ise konuşmasında, “İlçe genelinde sorun ve taleplerin değerlendirilmesi ve kısa sürede çözüme kavuşturulması adına ilçemizde bulunan tüm kamu kurum ve kuruluşları ile sürekli istişare  halindeyiz. Gerçekleştirdiğimiz toplantılar ile de Erenler’e yapılacak hizmetler konusunda fikir alışverişinde bulunarak Erenlerimizi hep bir adım daha ileriye taşımaya çalışıyoruz” dedi. Başkan Yardımcısı Şengül ilçeye kaliteli hizmet sunmak ve kurumlar arası iş birliği adına toplantıların her ay periyodik olarak devam edeceğini ifade etti.