Sakarya Büyükşehir Belediyesi son meclis toplantısında alınan onay ile birlikte şehir içi trafiğinde yaşanabilecek problemlere karşı bir adet çekiciyi İl Emniyet Müdürlüğü trafik ekiplerinin kullanımına sunmak üzere Sakarya Güvenlik Hizmetleri Destekleme Derneği Başkanı Melih Uyar’a teslim etti. Destek Hizmetleri Daire Başkanı Recep Ören, Emniyet Müdürü Hakan İzmir ve Sakarya Güvenlik Hizmetleri Destekleme Derneği Başkanı Melih Uyar teslim esnasında hazır bulundu.
 
“Emniyetimize destek oluyoruz”
Konu ile ilgili açıklamalarda bulunan Destek Hizmetleri Dairesi Başkanı Recep Ören, “Büyükşehir Belediye Başkanımız Sayın Zeki Toçoğlu ve İl Emniyet Müdürümüz Sayın Eyüp Pınarbaşı arasındaki mutabakat doğrultusunda Büyükşehir Belediyesi olarak emniyet birimlerimize elimizden gelen desteği sunmaya gayret ediyoruz. Bu vesileyle bugün bir çekici aracın teslimini gerçekleştiriyoruz. Şehir trafiğimizde yaşanabilecek sıkıntıların önlenmesi noktasında katkı sunmasını hedeflediğimiz çekicimiz şehrimize hayırlı olsun” ifadelerini kullandı.
 
Başkan Toçoğlu’na teşekkür
İl Emniyet Müdürlüğü trafik ekiplerinin çekici araç konusunda eksikliği olduğunu ve bununla ilgili Sakarya Büyükşehir Belediyesi’nden çekici araç talebinde bulunduklarını ifade eden Sakarya Güvenlik Hizmetleri Destekleme Derneği Başkanı Melih Uyar, “Büyükşehir Belediyemiz bizleri geri çevirmeyerek konuyu meclis gündemine taşıdılar. Meclisin onayı ile birlikte bugün aracımızı teslim alıyoruz. Bunun için Büyükşehir Belediye Başkanımız Sayın Zeki Toçoğlu’na çok teşekkür ediyorum. Özellikle şehir merkezimizde parklanma konusunda sıkıntı yaşanıyor ve ikili hatta üçlü parklanma neticesinde trafik sıkışabiliyor. Çekicimiz bu tür sorunların giderilmesi açısından trafik polislerimizin işini kolaylaştıracaktır” şeklinde konuştu.