“Tecrübe, İstikrar, Güven” sloganı ile seçimlere katılan ekip son olarak Kaynarca, Sapanca ve Arifiye ilçe yönetimleri ile tüm delegeleri kazandı.

Eğitim-Bir-Sen Sakarya Şube Başkanı Murat Mengen yaptığı açıklamada; “Demokrasi şöleni şeklinde geçen kongre sürecimiz son derece nezih ortamlarda gerçekleşiyor. Üyelerimizin seçimlere katılım oranı şu ana kadar oldukça yüksek. Eğitim çalışanlarımızın bizlere olan güveni ve teveccühü bizleri ziyadesiyle mutlu ediyor. Kolay ulaşılabilir, iletişime açık ve herkesin kendi alanında uzmanlaştığı genç dinamik ve etkili bir yönetime sahibiz” şeklinde konuştu.

Mengen; “Son olarak gerçekleştirdiğimiz seçimlerde Serdivan’da 15-1, Kaynarca’da 5-0,  Sapanca’da 6-0 ve Arifiye’de 7-0 gibi net sayılarla delege kazandıran üyelerimizin son üç ilçemizde de Tecrübe, İstikrar, Güven ekibini destekleyeceklerine inancımız tamdır” diye konuştu.

Eğitim-Bir-Sen Sakarya Şubesinde, kongre sürecinde 14 seçim sonucunda 12’sini kazanarak yaklaşık 80 delege kazanan ve 60 delege farkı atan Tecrübe İstikrar Güven ekibinin şimdiden seçimi garantilediği biliniyor.