AK Parti İl Başkanı Fevzi Kılıç, başkan yardımcısı Fevzi Gürsoy ve yönetim kurulu üyesi Sadettin Çolak ile birlikte Hak İş Konfederasyonu’nu ziyaret ederek, Hizmet İş Sendikası Şube Başkanı Mesut Gökdemir ile görüştü. Ziyarette sendika faaliyetleri hakkında açıklamalarda bulunan Başkan Gökdemir, her zaman işçilerinin yanlarında olduğunu söyledi.

“Koordineli çalışma”
Sendika olarak üyelerinin kendilerine nerede ihtiyaç duyarlarsa orada yanlarında olduklarını ifade eden Gökdemir, “Arkadaşlarımızın sorunlarını çözmek adına il ve ilçelerdeki tüm kamu kuruluşlarıyla da iletişim içindeyiz. Hak İş ailesi koordineli olarak çalışmalarını sürdürüyor. Ana felsefemiz önce devlet ve her şartta Türkiye’dir” dedi.

Güçlü Türkiye”
AK Parti İl Başkanı Fevzi Kılıç yaptığı konuşmada tüm sivil toplum örgütlerine önem verdiklerini ifade ederek, “Güçlü bir Türkiyeancak güçlü bir sivil toplum anlayışı ile mümkün olabilir. Bize ihtiyaç duyulması halinde sizin nezdinizde tüm sivil toplum kuruluşlarına desteğe her zaman hazır olduğumuzu ifade etmek isterim” diye konuştu.

Farkındalık ödülleri
Sivil Toplum Kuruluşları’nın demokrasinin gelişimi için çok önemli olduğuna dikkat çeken Kılıç, “Genel Merkezimiz önümüzdeki günlerde “Yılın Sivil Toplum Farkındalık Ödülleri” organizasyonunu düzenliyor. Projede uluslararası arenada faaliyet gösteren sivil toplum kuruluşlarının projelerini ödüllendirecek” dedi.